MIT TEGYÜNK ÉS MIT NE MÁRCIUS 10. ÉS 16. KÖZÖTT

Március 10., 11., 12.
A Vízöntő a lábikrára, az alsó lábszárra, a bokára, a sarokra és a visszerekre van hatással. Iktassa be étrendjébe a hagymát. Serkenti a vérkeringést, véd a baktériumok és a gombák ellen. A rossz vérkeringés lábfájást okozhat. Mozgassa bokában a lábát, közben mélyen lélegezzék.

Március 10., 11., 12.

A Vízöntő a lábikrára, az alsó lábszárra, a bokára, a sarokra és a visszerekre van hatással. Iktassa be étrendjébe a hagymát. Serkenti a vérkeringést, véd a baktériumok és a gombák ellen. A rossz vérkeringés lábfájást okozhat. Mozgassa bokában a lábát, közben mélyen lélegezzék. Ne álldogáljon egy helyben, inkább sétálgasson. Tusolja le a lábát hideg vízzel a talpától egészen a combjáig. Polcolja fel a lábát, úgy pihenjen. A problémák megelőzésére fogyasszon C- és E-vitamint (magvakat, avokádót, mogyoróféleségeket), rutint, vagyis P-vitamint (hajdinát), lecitint, igyon vizet. Itt az ideje a szekrénytakarításnak, az ablakmosásnak, festésnek, a matracok és az ágynemű szellőztetésének. A levegő jellegű Vízöntő a virágra van hatással. Szellőztessen, adjon a növényeknek virágzást segítő tápszert, de ne öntözzön (a levegőjegyekben terjednek a kártevők).

Március 13., 14.

A Halak befolyásolja a talpat, a járást, a nyirokrendszert. A C-vitamin, melyet szervezetünk nem képes előállítani, erősíti az immunrendszert. A paprikában nagy mennyiségben megtalálható, főleg a pirosban, mely béta-karotint és bioflavonoidokat tartalmaz, melyek védenek a szabad gyökök és talán a rákos megbetegedések ellen. Az egész testét masszírozza meg fürdőkesztyűvel – serkenti az energiaáramlást. Vegyen lábfürdőt, masszírozza meg a talpát. Csütörtökön 3 óra 3 perckor újhold van, itt az ideje a böjtnek. Ha csak nem muszáj, ne mossa meg a haját (korpa képződik), ne is vágja le (ritkul a haj). A víz jellegű Halak a levélre van hatással. Öntözze a növényeket, a lomblevelű örökzöldeknek, az ősszel kiültetett tűlevelűeknek és a rododendronoknak adjon levéltrágyát.

Március 15., 16.

A Kos hatással van a fejre, az agyra, az arcra és az életerőre. Étrendjébe iktassa be a csiperkegombát – olyan anyagot tartalmaz, amely segít álmatlanság, kimerültség esetén, és a depressziónál. Nevessen, a nevetés hatására ötször annyi oxigén jut az agyba, mint normális légzésnél. A test ellazul, az izmok aktiválódnak, felgyorsul a vérkeringés. Megelőzheti a fejfájást, ha sok folyadékot fogyaszt, eleget alszik és a friss levegőn sétál. Korlátozza a kávé- és csokoládéfogyasztást. Végezzen talpmasszázst és szemgyakorlatokat (a tekintetével írjon le fekvő nyolcasokat és m betűket). Ujjbegyeivel masszírozza meg a fejbőrét, majd fogjon meg egy-egy hajtincset, és húzogassa egész addig, míg enyhe fájdalmat nem érez.

Žofie Kanyzová, a Szépasszony lunáris kalendárium kiadója

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?