Mit olvas Karafiáth Orsolya?

<p>Az utóbbi időben &ndash; mivel a napokban jelenik meg az új regényem, a Szirén &ndash; a legtöbb időt a szerzői korrektúrával töltöttem.</p>

De a viccet félretéve: az elmúlt hónapokban minden időm valóban az új munkám körül forgott, hiszen készítettünk két előadást, több fotósorozatot, illetve egy dalt is videóklippel,  valamint egy hangoskönyvet – a regény mellé. E mellett az óriásprojekt mellett nemigen fért bele más, holott én nagy olvasó vagyok, hetente három-négy regényt benyelek. De most, hogy oszlik a köd, újra betáraztam. Persze nálam a szenvedély kapaszkodik a munkákba, most is így kerültek a jelenlegi olvasmányok hozzám. Mivel én moderálom majd a bemutatót, éppen a híres egykori botrányszerző, Radcliffe Hall nagyregénye, a leszbikus irodalom alapműve a betevőm, A magány kútja. A maga idején a könyvet betiltották, és nem kisebbek álltak ki mellette, mint Hemingway. Joggal. A Stephen nevű nő küzdelmét bemutató, gyönyörű lírai nyelvet beszélő könyv katarktikus olvasmány. A november eleji szokásos Szépírók Fesztiválja idén Esterházy életművére épül. A műsor, amelyben én magam is részt veszek a Semmi művészet köré épül, amit igen rég olvastam, hát most újra kézbe kell vennem. Az őszi megjelenések közül már nálam Horváth Viktor Tankom című regénye, alig várom, hogy belekezdhessek. Nyáron együtt voltunk egy művésztáborban, ott már mutatott belőle részleteket, legszívesebben azonmód elolvastam volna! És ami szintén nem maradhat ki, az Gerlóczy Márton új könyve, a Mikecs Anna: Altató című. Nagyszabású családregény ez, jó vastag, direkt a hideg estékre való.   
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?