Megint jönnek, kopogtatnak

Sokan úgy gondolták, viccelnek a szólókarrierjüket építő Destiny’s Child-lányok, amikor az év elején bejelentették, hogy karácsony előtt ismét közös albumot adnak ki. Miután Beyoncé Knowles napjaink legnépszerűbb énekesnőjévé lépett elő, még a szakmabeliek is fogadni mertek volna, hogy a triónak ezzel befellegzett.

De nem így történt! Akármilyen hihetetlen, a lányok ismét együtt vannak, stúdióban dolgoznak az új lemezükön. A napokban hivatalosan is megerősítették, hogy korongjuk november tizenhatodikán lát napvilágot, a Destiny Fullfilled címet viseli, és megelőzi a Lose My Breath című kislemezdal. Az album érdekessége, hogy CD/DVD hibrid lesz, amelynek lényege, hogy az egyik oldal a normál zenei hanganyagot tartalmazza, míg a másik oldal tartalmát DVD-vel lehet majd lejátszani.

Beyoncé egy amerikai magazinnak adott interjút. „Az elmúlt hónapokban a sajtó sokszor eltemette a triónkat. Mostanában pedig sokan felteszik azt a kérdést, hogy miért akarunk kiadni egy újabb Destiny’s Child-lemezt, hiszen szólóban is rendkívül sikeresek vagyunk, az én albumom fogadtatása még a legmerészebb álmokat is felülmúlta. A pletykák ellenére fel sem merült bennem, hogy otthagyjam a társaimat. Elkészítettük a szólólemezeinket, és most ismét közös albumot adunk ki. Már évekkel ezelőtt kialakult ez a forgatókönyv, de az újságírók állandóan hazugságokkal bombázták a rajongóinkat. Eleinte rendre cáfoltuk a feloszlásunkról szóló híreket, később, amikor láttuk, hogy továbbra is temetik a csapatot, már nem foglalkoztunk velük” – nyilatkozta az énekesnő, akinek Dangerously In Love című albuma az Egyesült Államokban már négyszeres platinalemez, tehát több mint négymilliót eladtak belőle.

A Destiny’s Child menedzsere, Beyoncé édesapja, Matthew Knowles is megszólalt. „Beyoncé, Kelly és Michelle szólókarriere előnyére vált a triónak, a lányok rengeteg élménnyel töltődtek fel, amelyeknek az alkotás időszakában nagy hasznát vettük. Az együttesnek kissé más lesz a hangzása, mint korábban, de hogy milyen, az egyelőre titok” – mondta a menedzser. (pj, z)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?