Matthew McConaughey nem akar kormányzó lenni

dd

Mégsem indul harcba Texas állam kormányzói posztjáért Matthew McConaughey. A közügyekben rendkívül aktív Oscar-díjas filmsztár és büszke texasi lokálpatrióta pár hónapja még komolyan fontolgatta a politikai karriert, ma azonban meglepő nyilatkozatot tett közzé közösségi oldalán.

A színész nemrég végiglátogatta az állam befolyásos demokrata politikusait és üzletembereit, akik közül sokan támogatták volna. A legfrissebb közvélemény-kutatások is jó eredménnyel zárultak számára: megelőzte a hivatalban lévő Greg Abbott republikánus kormányzót, sőt demokrata riválisát, Beto O’Rourke-ot is. A választópolgárok 45 százaléka szavazna neki bizalmat, míg Abbott a szavazatoknak csupán 33 százalékát szerezné meg. A többi megkérdezett más jelöltre voksolna.

A kormányzóválasztás 2022. november 8-án lesz, a helyezkedés és esélylatolgatás azonban már megkezdődött. McConaughey egy ma közzétett videóüzenetben megköszönte a bizalmat, de közölte: úgy döntött, egyelőre mégsem kíván belépni a nagypolitikába. Továbbra is folytatni kívánja azonban azt a munkát, amelyet szűkebb hazája felvirágoztatásáért végez. „Olyan vállalkozókat, vállalkozásokat és alapítványokat kívánok támogatni, amelyekről úgy gondolom, hogy új lehetőségeket teremtenek, és küldetésüknek tartják, hogy utat nyissanak az egyszerű emberek számára a siker felé” - mondta Instagram-videójában a filmsztár. 

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?