Magyarország: nyári felfrissülés

A magyar kereskedelmi rádiók továbbra is a The Corrs nyári dalocskáját, a Summer Sunshine címűt játsszák a legtöbbet.

A magyar kereskedelmi rádiók továbbra is a The Corrs nyári dalocskáját, a Summer Sunshine címűt játsszák a legtöbbet. Ez azért is meglepő, mivel a felvétel európai viszonylatban nem váltotta be a hozzá fűzött reményeket, nagyon gyorsan elhagyta a legjelentősebb listák élvonalát, és egyelőre az ír zenekar visszatérő lemeze, a Borrowed Heaven sem fogyott a várakozásoknak megfelelően.

Nagyobb változások a lista élmezőnyében nem tapasztalhatók, az viszont örvendetes tény, hogy a rádiók egyre több új dalt szerkesztenek be a műsoraikba. Mindöszsze második hete szerepel az öszszesítésen, de már a nyolcadik legjátszottabb sláger az Üp!, a kanadai Shania Twain legutóbbi albumának címadó szerzeménye. Két magyar újdonság is helyet kapott az első húszas mezőnyben. Pontosabban az egyik semmiképpen sem nevezhető újdonságnak, hiszen a Csak egy éjszaka volt című felvételt Ágnes Vanilla 2001 végén (!) megjelent szólólemezéről másolták ki. Az énekesnő tehát ahelyett, hogy új albummal jelentkezne, még mindig második lemezéről jelentetett meg dalt maxi cédén. A másik újdonság, a Mégegyszer egy új csapat, a Club 54 bemutatkozó felvétele. A trió most debütált a poppiacon, ennek ellenére a tagjai nem számítanak kezdőknek. Juhász Attila és Németh Gábor zeneszerzők korábban a mindössze egy lemezt megélt Sziasztok lányok nevű popcsapatot alkották, míg az énekesnőt, Gallusz Nikolettet is ismerheti a közönség, ő énekelte Alex-el a Te éled át című duettet, amely 2002 egyik slágere volt, és a tehetséges lányt a Magyar Vándor főcímdalában is hallhattuk. A Mégegyszer, amely a készülő Club 54-album előhírnöke, a nyár egyik nagy slágere lehet. (pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?