Magazinba csomagolt CD

ELŐZETESÚjsággal együtt kerül forgalomba szeptember 16-án a Budapest Voices első, Alternatívák című nagylemeze.

ELŐZETES

Újsággal együtt kerül forgalomba szeptember 16-án a Budapest Voices első, Alternatívák című nagylemeze. A huszonnyolc oldalas Budapest Voices Magazin az énekegyüttes tagjait mutatja be, és néhány átdolgozott dal eredeti énekesével, Kiss Tiborral, Lukács Lászlóval, Péterfy Borival, Pásztor Annával és Kowalskyval is olvashatók benne beszélgetések.

Az albumon tizenkét átdolgozás szerepel. A már ismert videoklipes dalok (a Tankcsapda Adjon az ég, a Quimby Autó egy szerpentinen és a Kowalsky meg a Vega Ennyi csak című zeneszámának átirata) mellett megtalálható rajta például a Magashegyi Underground Metróhuzat, a Subscribe Álomtégla, a Hiperkarma Dob+Basszus és a Csókolom zenekar Dunántúli sláger című dala „kórusítva”, valamint egy PASO-egyveleg is helyet kapott a korongon.

A tizenkét énekes és egy ütőhangszeres alkotta Budapest Voices tagjainak többsége a Kőbányai Zenei Stúdió egykori és jelenlegi növendéke vagy tanára. Néhány zenésznek polgári foglalkozása is van, található a csapatban informatikus, nyelvtanár és kung-fu mester. Mivel ütőhangszeres is zenél velük, nem beszélhetünk tisztán a cappella együttesről. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?