Madonna új filmet készít

Madonna újra a filmvászon felé kacsingat, bár legutóbbi filmje, a Hullámhegy csúfos kudarcnak bizonyult.
Az énekesnő, aki nemrég adta ki első mesekönyvét, az English Roses című gyerekkönyvet, ezúttal musicalben szeretne szerepelni, együttműködve Joe Henry dalszerzővel.

Madonna újra a filmvászon felé kacsingat, bár legutóbbi filmje, a Hullámhegy csúfos kudarcnak bizonyult.

Az énekesnő, aki nemrég adta ki első mesekönyvét, az English Roses című gyerekkönyvet, ezúttal musicalben szeretne szerepelni, együttműködve Joe Henry dalszerzővel. Henry Madonna nővérének, Melanie-nek a férje, és a Music című albumán ő volt a Don’t Tell Me szerzője.

A töretlen optimizmussal rendelkező Madonna ezúttal valamivel kedvezőbb fogadtatásra számít, mint amiben a Hullámhegyet részesítette a kritikus, hálátlan közönség: a Guy Ritchie rendezésében elkészült film olyan bukás volt Amerikában, hogy még mindig nem hozta be az elkészítésére fordított 10 millió dollárt, Nagy-Britanniában pedig nem is játszották a mozik. (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?