Lemezdömping várható

Véget ért a nyár, s vele együtt az uborkaszezon, amikor a zenei világ is – különösen a lemezkiadás – visszavesz a tempóból.

Véget ért a nyár, s vele együtt az uborkaszezon, amikor a zenei világ is – különösen a lemezkiadás – visszavesz a tempóból. Már szeptember első napjaiban beindult az igazi élet, egymást érik a sajtótájékoztatók, a fontos bejelentések, mivel számos világhírű zenész és együttes a következő hetekre, hónapokra időzíti lemezének megjelenését. Sokak szerint az ősz legfontosabb, egyben legjobb albuma a U2-é lesz. Majd kiderül! A készülő lemezről az elmúlt időszakban sűrűn lehetett olvasni, miután a zenekartól eltulajdonítottak egy cédét, amelyen gyakorlatilag az egész album anyaga rajta volt. A zenészek attól rettegtek, hogy rossz kezekbe jutott, és a félig kész dalok felkerülnek a világhálóra, eddig azonban ez nem következett be. Az ír rockereken kívül Celine Dion, Bryan Adams, Eminem, a Destiny’s Child, a Good Charlotte, a Green Day, az R.E.M. és a Sum 41 is új stúdiólemezzel jelentkezik, hogy csak pár nevet említsünk, de bizonyára sokan várják Michael Jackson októberben megjelenő gyűjteményes albumát is, amely – különösen a rajongóknak – igazi csemege. A készülő korongokról már a megjelenés előtt olvashattok a ZeneZónában, úgyhogy érdemes lesz figyelni a mellékletünket. Mostantól mindig a hétfői Új Szóban keressétek a zenevilág legfrissebb és legfontosabb híreit! (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?