Kulka: „Szabad leszek”

Budapest |

<p>Kulka János színművész egy interjúban utalt arra, hogy nem kíván a Vidnyánszky Attila vezetésével működő Nemzeti Színházban maradni. A szinhaz.hu azon kérdésére, hogy mi volt az első gondolata, amikor nyilvánosságra hozták az igazgatói pályázat eredményét, ezt válaszolta: &bdquo;Hogy szabad leszek. Nagyon rosszul tűrök bármiféle kötöttséget, ha az akaratom vagy az ízlésem ellenére kell valamit csinálni.</p>

Egész életemben olyan szerencsés voltam, hogy azért csinálhatok bármit, mert örömet lelek benne vagy hiszek benne. Tíz éve vagyok a Nemzeti Színház tagja. Rengeteget játszottam az elmúlt egy-két évben, olyan sokat, hogy néha már azt érzem, hogy meghaladja az erőmet” – mondta a színész, aki szerint nem Vidnyánszky művészi kvalitásaival van gond, bár egyenesebb dolog lett volna egyszerűen kinevezni őt. „Nehezen értelmezhető számomra, hogy egy Vidnyánszky formátumú személyiség elfogad egy ilyen bíráló bizottságot” – jegyezte meg Kulka, majd hozzátette: „A legfontosabb az, hogy magamat kivegyem a történésekből.” (juk)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?