Komáromi színészházaspár lett a Költözz Egerbe! pályázat győztese

Komárom/Eger |

<p>Tar Renáta és Majorfalvi Bálint, a Jókai Színház színészházaspárja lett az Eger önkormányzata által meghirdetett Költözz Egerbe! pályázat győztese. A fiatal pár augusztus 6. és 20. között vesz részt a város mindennapjaiban és élményeit megosztva videós, képi, valamint szöveges beszámolókkal népszerűsíti az ottani rendezvényeket, programokat, helyszíneket.</p>

A felhívásra közel harmincan jelentkeztek, a Saxinger Veronika, Eger kommunikációs és marketingreferense, Németh Kristóf, a Játékszín igazgatója, valamint Szabó László kommunikációs szakember alkotta háromtagú zsűri hét párost hallgatott meg, közülük választotta ki Tar Renátát és Majorfalvi Bálintot. A színészházaspár tavaly egy hasonló pályázat nyerteseként Abádszalók álomállását nyerte meg, akkor egy hónapon át ezt a várost és Tisza-tó környékét népszerűsítették. Azt, hogy mivel sikerült meggyőzniük a zsűrit, Bálint szerint nehéz megmondani, de minden bizonnyal sokat nyomott a latban igen frappáns bemutatkozó videójuk. „Egerről a legtöbb embernek Gárdonyi regénye, a minaret és az Egri bikavér jut eszébe, amit mindnyájan egy szuszra elfújunk. De hogy mi van emögött, milyen is valójában a város, azt sokkal nehezebb megmutatni. Kisvideónkban is erre próbáltunk humoros módon rávilágítni, Németh Kristóf meg is jegyezte, hogy a miénk kitűnt a többi kisfilm közül” – árulta el lapunknak Majorfalvi Bálint. Pályázatukban feltüntették azt is, hogy a Jókai Színház számára már huzamosabb ideje rendszeresen készítik az egyes előadásokat bemutató Színházi lábjegyzetek promóciós kisfilmeket. „Elvárás volt, hogy otthonosan mozogjunk a marketing világában és színészként a médiamegjelenés sem okoz számunkra gondot. A tavalyi tapasztalatok alapján sok gyakorlati dologra is fel tudtunk készülni, például az időbeosztás, a blogírás technikai részleteire. Az egyébként a zsűrinek is fejtörést okozott, hogy előny vagy hátrány-e a mi szempontunkból, hogy tavaly már végeztünk hasonló munkát” – mondta Bálint. A két fiatal színész egyébként a Jókai Színház legfoglalkoztatottabb művésze, évek óta ők kapják az adott évadban a legtöbb darabban játszó férfi és női művésznek járó Színészrobot díjat. És még a nyár egy részét is munkával töltik. „Amikor hat évvel ezelőtt ide szerződtünk Renivel, mondtuk Tóth Tibor igazgatónak, hogy minél többet szeretnénk játszani. Az igazat megvallva nem is nagyon szeretjük a nyári szünetet, alig várjuk már az őszi évadnyitót. Úgyhogy ezért is nagyon örülünk az egri lehetőségnek, mert ebben az álomállásban, ahogyan hirdették, a munka és a szórakozás együtt jár” – tette hozzá a fiatal színész. Reni és Bálint élménybeszámolóit augusztus 6-tól a koltozzegerbe.blog.hu oldalon követhetik nyomon az érdeklődők. 
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?