Kis- és nagylemezdömping

Nagy változások jellemzik az e heti angol listákat, a kis- és nagylemezlista első húszas mezőnyében hét-hét új jelzésű felvétel és album szerepel. A dalok összesítésének élén azonban nincs változás, a Black Eyed Peas slágere negyedik hete listavezető.

Nagy változások jellemzik az e heti angol listákat, a kis- és nagylemezlista első húszas mezőnyében hét-hét új jelzésű felvétel és album szerepel. A dalok összesítésének élén azonban nincs változás, a Black Eyed Peas slágere negyedik hete listavezető. A Where Is The Love? című nóta, amelyben közreműködik Justin Timberlake is, nagy szociális érzékenységről tesz tanúbizonyságot, és a tömegpusztító fegyverek használata ellen is szól, a fiúk mégsem az amerikai elnök munkáját kritizálják benne, egyszerűen csak a békét hirdetik. A Black Eyed Peas és Justin kicsit tartottak attól, hogy dalukat a média és a közönség félreérti, így ők is a Dixie Chicks-lányok sorsára jutnak, akiket a Bush ellenes megjegyzésük óta bojkottál az amerikai közönség és újságíró szakma. „Nem akarunk durvák lenni, mert akkor nem fogják játszani a számainkat” – nyilatkozták.

A Darkness első, Permission To Land című lemezének sikere Angliában minden várakozást felülmúlt. Miután a fiúk hazájukat meghódították, most Amerikában is tarolni szeretnének. Szóvivőjük szerint máris hatalmas az érdeklődés a csodabogár rockerek iránt a tengerentúlon is. Óriási dolog lesz, ha sikerül nekik az áttörés, mivel az amerikai listákon jelenleg a Coldplay az egyetlen brit zenekar.

Az angol nagylemez-eladási lista csúcsán a Muse új, harmadik albuma nyitott. A korongot „apokaliptikus cuccnak” titulálta Matt Bellamy frontember, és szerinte a hallgatók legbensőbb érzéseit kavarják fel a dalok. A Muse a kiadójával egyetértésben már jóval a megjelenés előtt, július tizennegyedikétől korlátozott ideig letölthetővé tette az első kislemezdalt, a Stockholm Syndrome címűt, a hivatalos honlapján keresztül. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?