Kiket láthatunk a 17. VOLT Fesztiválon?

<p>A 17. alkalommal megrendezendő VOLT Fesztivál szervezői a múlt héten hozták nyilvánosságra a rendezvény fellépőinek első névsorát. A mindenki által ismertek közül július 1-je és 4-e között Sopronba érkezik a klasszikus felállásban újjáalakult Limp Bizkit,</p>

a provokatív metálikon, Marilyn Manson és az új évezred brit zenei életének eddigi legfontosabb zenekara, a Franz Ferdinand. Az elsőként bejelentett fellépők között szerepel még a ritkán turnézó francia technoproducer, Laurent Garnier, a brit Freestylers nevű breakbeatformáció és a drum'n'bass koronázatlan királyai, az LTJ Bukem - MC Conrad nevű páros.
Az elmúlt napok legnagyobb zenei szenzációja a nu metal vezető együttese, a Limp Bizkit klasszikus felállású visszatérésének a bejelentése volt. A floridai zenekar 1995ben alakult meg, 1997 júliusában adta ki az első stúdiólemezét. A 2000 októberében megjelent Chocolate Starfish and the Hot Dog Flavored Water című stúdióalbuma idején állt a pályája csúcsán. 2001-ben Wes Borland gitáros búcsút intett társainak, és a 2003-as, mérsékelt sikerű Results May Vary című korongot követő, hét dalt felvonultató, 2005-ös The Unquestionable Truth (Part 1) című minilemezük már hatalmasat bukott. Az együttes ezután felfüggesztette a működését. Fred Durst énekes a filmiparban próbálkozott, rendezőként és színészként egyaránt. A Limp Bizkit most bejelentette a visszatérését, Wes Borland is csatlakozott a zenészekhez. Elmondásuk szerint sokkal jobban utálják és unják a keményzene mostani képviselőit, mint egymást, ezért térnek vissza. Turnéjuk tavasszal indul, és még idén új stúdióalbummal rukkolnak elő.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?