Ki lesz az igazi győztes?

ÖSSZEÁLLÍTÁSA párharc egyre komolyabb.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

A párharc egyre komolyabb. A brit szakma az év leendő felfedezettjeinek gondolt zenészeket is középpontba állítja: megrendezi a BBC Sound of… szavazást, a BRIT Awardson pedig a Critics’ Choice díjjal szavaz bizalmat a legesélyesebb újoncnak.

Tavaly a szavazást Sam Smith nyerte meg, és a díjat is ő zsebelte be, ezért nem kapott akkora teret a téma, de idén a BBC Sound of 2015 szavazáson a Years & Years lett az első, a legrangosabb brit könnyűzenei díjak átadóján viszont James Bayt hozták ki győztesnek, így a szakma és a közönség is nagy érdeklődéssel várja, ki lesz a befutó.

A Years & Years a múlt héten nagyot lépett előre, a King című újdonságával 100 955 példánnyal rajt-cél győzelmet aratott a brit dallistán. James Bay Hold Back the Riverje a 8. helyen állt, egyelőre ez a csúcspozíciója, de már 15. hete tanyázik a rangsorban. Az énekes-gitáros nagylemeze, a Chaos and the Calm március 23-án jelenik meg. A Years & Years készülő albumának kiadási dátuma még nem ismert. A londoni elektrozenei trió február 3-án rukkolt elő egy négyszámos EP-vel (Y & Y), amelyen a brit listavezető King mellett a 22. helyig jutó Desire is hallható. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?