Kevin Spacey ártatlan

dd

A londoni esküdtszék felmentette Kevin Spacey-t hétrendbeli szexuális erőszak és kétrendbeli, négy férfi elleni szexuális zaklatás vádja alól. Az amerikai színészt valamennyi vádpontban ártatlannak találták.

A brit ügyészség először tavaly májusban vádolta meg a színészt azzal, hogy 2004 és 2013 között öt férfit zaklatott, amikor a londoni Old Vic színház művészeti igazgatójaként tevékenykedett. Az áldozatok a vádemelés időpontjában 30 és 40 közöttiek voltak.

Tavaly novemberben újabb bűncselekmények elkövetésével vádolták meg, azzal, hogy 2001 és 2004 között egy férfi ellen követett el többször szexuális erőszakot.

A színész ellen felhozott vádak között szerepel a szeméremsértés, szexuális zaklatás és egy sokkal súlyosabb, a beleegyezés nélküli szexuális tevékenységre kényszerítés is, amiért akár életfogytiglani börtönbüntetés is kiszabható. Spacey minden vádat tagadott. A tárgyalás kezdete előtt egy német lapnak azt nyilatkozta, kész a visszatérésre, amint ártatlannak találják.

Spacey utolsó nagyobb munkája a House of Cards főszereplőjeként 2017-ig tartott, mert az ötödik évad után kirúgták a sorozatból, miután azzal vádolták, hogy helytelenül viselkedett a forgatás során. Akkor omlott össze a karrierje.

A július 13-ai tárgyalásán elsírta magát, mikor arról beszélt, hogy felrobbant a világa, és a vádak óta mindent elveszített. Azóta megpróbálta összeszedni magát, pedig már nem kap színészi megbízásokat. Spacey azt mondta a bíróságon: „Elhamarkodottan ítélkeztek, és még mielőtt az első kérdést feltették vagy megválaszolták volna, elvesztettem a munkámat, elvesztettem a hírnevemet, mindent elvesztettem néhány nap alatt.”

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?