Készül a Wednesday második évada

dd

Nyilván senkit nem lepnek meg a címben foglaltak, hiszen a Netflix  legnagyobb durranása volt tavaly az Addams Family tinédzserré cseperedett legkisebb tagjának története.

A Wednesday sokak meglepetésére mindent vitt – szociológusok, pszichológusok és médiakutatók kezdték vizsgálni ennek okait, Jenna Ortega világsztár lett, az általa prezentált táncot pedig több millió lányka tanulta meg. Ezek után nem is lehetett kérdés a folytatás – bár a nagyrészt Romániában forgatott sorozat meglehetősen egyértelműen ér véget. 

A második évad már javában forog – ezúttal Írországban. A stábot akkora rajongás veszi körül, hogy külön biztonsági szolgálatot kellett alkalmazni a helyszín megközelíthetetlensége érdekében. Az ír miniszterlnököt azért átengedték a kordonon –Simon Harris a minap találkozott a sorozat legendás rendezőjével, Tim Burtonnel, valamint a vele dolgozó ír alkotókkal. Elmondása szerint ez az ország történetének legnagyobb filmes vállalkozása. Örömmel látom, hogy Írországot továbbra is olyan sorozatok és filmek forgatásának helyszínéül választják, amelyek támogatják gazdaságunkat, munkahelyeket teremtenek, bemutatják kreatív tehetségeinket és népszerűsítik országunkat a világ színpadán” – nyilatkozta Simon Harris.

A folytatásban több új színész is szerepelt kap, például Steve Buscemi, Thandiwe Newton, Haley Joel Osment, Billie Piper, vagy a 85 éves Christopher Lloyd, akit legtöbben a Vissza a jövőbe-trilógia Dokijaként ismernek, de ő volt a kilencvenes évek Addams Family-filmjeinek Fester bácsija is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?