Kell rágó? Britney rágta!

Ismerősömről, Panniról köztudott, hogy megszállott rajongó. Ha valamin feltüntetik Britney Spears nevét, lehet az bármi, megveszi. Az utolsó koronáját is feláldozza. Számomra érthető és elfogadható, ha valaki mondjuk a sztár dedikált fotóját akarja a gyűjteményében tudni, Panni rajongása azonban már-már beteges.

Ismerősömről, Panniról köztudott, hogy megszállott rajongó. Ha valamin feltüntetik Britney Spears nevét, lehet az bármi, megveszi. Az utolsó koronáját is feláldozza. Számomra érthető és elfogadható, ha valaki mondjuk a sztár dedikált fotóját akarja a gyűjteményében tudni, Panni rajongása azonban már-már beteges. Most Britney szétrágott rágójára fáj a foga. Megtudta, hogy az interneten árulják az énekesnő kiköpött rágóit, és eldöntötte, neki kell a relikviákból. Bevallom, először nem hittem Panninak, de később meggyőződtem arról, hogy igazat mondott, léteznek az általa megnevezett internetes oldalak. Bő a választék, az árak 5 dollártól egészen 14 ezerig terjednek, bár a hitelesség legtöbbször kétséges. Az egyik honlap azt hirdeti, hogy a gazdára váró rágójukat a 2004-es MTV Video Music Awards átadóján köpte ki az énekesnő, amin, ha jól tudom, nem is vett részt. Az élelmesebb árusítók akár DNS vizsgálatnak is hajlandók alávetni a portékát, csak azt nem tudom, hogyan. Az sem derül ki, miként kerültek a birtokukba a vagyont érő relikviák. Biztosan felbéreltek valakit, aki követte az énekesnőt, s ha hősünk köpött egyet, akkor gyorsan felkapta. Mondom, lehet miből választani, ha rágó elfogyna, elhasznált papírzsebkendők, üres cigarettásdobozok és eldobott csikkek is rendelkezésre állnak. Talán mondanom sem kell, ezek is Spears kisasszony életének melléktermékei. Legalábbis ezt állítják.

A jövőre érettségiző Panni viselkedésén annyira megdöbbentem, hogy elfelejtettem megkérdezni tőle, mihez kezdene a rágóval, ha sikerülne elhalásznia egyet a többi, sok ezer fanatikus rajongó elől. Kitenné az asztalára, hogy gyönyörködhessen benne, esetleg újrahasznosítaná? ĺgérem, legközelebb rákérdezek, mert biztos vagyok abban, addig nem nyugszik, amíg nem lesz legalább egy a birtokában. Ha rágó nem jut neki, gondolom jó lesz a cigarettacsikk is.

Eddig érdekelt, most már nem, hová fejlődhet a sztárok iránti rajongás, mivel belegondoltam, mennyi hulladékot lehetne még árulni, amit Britney élete során produkál, vagy rá lehet fogni, hogy ő produkálta. Naiv fiatalok ezrei dőlnek be az új internetes hóbortnak, így előbb-utóbb bővülni fog a kínálat, biztos vagyok benne. Én mindenesetre próbáltam viccel elütni a dolgot, mondtam Panninak, hogy nekem is van pár használt rágóm, Eminemtől kaptam, de őt sajnos utálja, mivel a rapper nem túlságosan csípi Britneyt, így a rágói sem hozták lázba. Ennyit az üzleti érzékemről. Ha Britney anyukáját említettem volna, bizonyára már a zsebemben lenne egy-két ezres. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?