Karácsony a Take That jegyében

Robbie-val vagy nélküle, de összeáll a Take That. A kilencvenes évek legnépszerubb angol csapata hat éve nem lépett színpadra, és a fiúk úgy érzik, itt az ido, hogy egy koncert és néhány tévés szereplés erejéig újra leporolják a slágereiket.
Gary Barlow egy angol lapnak elmondta, hogy karácsony környékén állnak össze.

Robbie-val vagy nélküle, de összeáll a Take That. A kilencvenes évek legnépszerubb angol csapata hat éve nem lépett színpadra, és a fiúk úgy érzik, itt az ido, hogy egy koncert és néhány tévés szereplés erejéig újra leporolják a slágereiket.

Gary Barlow egy angol lapnak elmondta, hogy karácsony környékén állnak össze. A jelenleg producerként és zeneszerzoként dolgozó Gary szerint a projektben mindenképpen részt vesz Robbie Williams is, aki igent mondott a felkérésre. Késobb ezt Robbie megcáfolta. „Hogy ismét összeállna a Take That? Velem? Annak sokkal nagyobb a valószínusége, hogy befagy a pokol” – mondta, és kategorikusan kizárta, hogy a jövoben valaha színpadra lépjen a volt társaival.

Gary Barlow, Mark Owen, Jason Orange, Howard Donald és Robbie Williams egykori menedzsere, Nigel Martin Smith elárulta, hogy az ötlet a kiadójuktól, a BMG-tol származik, és már tárgyalásokat folytatnak arról is, hogy az újrakevert albumokon túl az együttes korábbi koncertfelvételeibol és interjúiból egy DVD-t állítsanak össze. „A fiúk most döntik el, hogy pontosan mit is csináljanak majd, de az biztos, hogy lesz néhány tévés szereplés, interjú és egy élo fellépés is” – lelkendezett Nigel, arról viszont nem szólt, hogy belenyugodtak-e abba, hogy Robbie elutasította a felkérést, vagy továbbra is tárgyalnak vele. Az énekes Európa egyik legnépszerubb eloadója, egykori társaival ellentétben nincs szüksége arra, hogy ismét a Take Thatben mutatkozzon, sot a szakemberek szerint rontaná az imázsát, ha elvállalná a felkérést, így szinte kizárt, hogy beadja a derekát. (o, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?