Justin Timberlake öt év után visszatér

dd

A 2018-as, mérsékelt sikert arató Man of the Woods óta nem adott ki albumot Justin Timberlake, generációjának egyik legnépszerűbb amerikai popsztárja. Új lemeze márciusban érkezik, már látható róla az első videó.

Az új album címe Everything I Thought It Was, március 15-én jön ki az RCA-nál, a Selfish című első single pedig már elérhető a YouTube-on. A klipet az SZA-val is rendszeresen együttműködő Bradley J. Calder rendezte. Ez alapján az új albumon is az R’n’B kerül fókuszba, erőteljes ritmus-szekcióval és némi autotune hókuszpókusz kíséretében.

Azt hiszem, vannak rajta kíméletlenül őszinte, személyes vallomások, de sok móka is. Tényleg nagyon különleges számomra“ - jellemezte Justin Timberlake az új albumot.

A tízszeres Grammy-díjas és négyszeres Emmy-díjas amerikai popénekes, dalszerző és színész január 31-én lesz 43 éves. Lemezeiből eddig mintegy nyolcmilliót adtak el világszerte. Az ötéves leállást korábban azzal magyarázta, hogy szüksége van egy kis magánéletre, több időt szeretne tölteni családjával. Visszatérő klipjét mintegy tízmillióan nézték meg az első 24 órában.

 

 

Ujszó videó
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?