Jön a Mamma Mia!

Újabb izgalmas zenei élményre számíthat a szlovákiai publikum. Ősszel ugyanis Pozsony lesz az egyik állomása minden idők egyik legsikeresebb musicalje, a legendás ABBA dalaira épülő Mamma Mia! nemzetközi turnéjának.

Újabb izgalmas zenei élményre számíthat a szlovákiai publikum. Ősszel ugyanis Pozsony lesz az egyik állomása minden idők egyik legsikeresebb musicalje, a legendás ABBA dalaira épülő Mamma Mia! nemzetközi turnéjának. Külön csemegének számít, hogy a bemutatóra Pozsonyba látogatnak a világhírű együttes férfitagjai, Benny Andersson és Björn Ulvaeus. A musicalt, amely mostanáig több mint kétmilliárd dolláros bevétellel és több mint 30 millió nézővel dicsekedhet, a pozsonyi Expo Arénában október 17. és 21. között láthatja a hazai közönség.

A Mamma Mia! premierjét 1999 áprilisában tartották Nagy-Britanniában, és jelenleg ez a világ legtöbb társulata által játszott musical. Jelenleg világszerte 11 különböző társulat adja elő hat nyelvváltozatban (angol, holland, német, spanyol, svéd, japán).

A történet egy kis görög szigeten játszódik, ahová a fiatal menyaszszony esküvője előestéjén három férfit hív meg. Húsz évvel ezelőtt mind a hárman kapcsolatba kerültek az édesanyjával. A menyaszszony pedig tudni szeretné, hogy hármuk közül ki az apja.

Az előadásban 22 ABBA-szám hangzik el, köztük olyan slágerek, mint a Chiquitita, Dancing Queen, A Have A Dream, The Winner Takes It All, Take A Chance On Me. A Mamma Mia! című musical szerzője Catherine Johnson, rendezője Phyllidy Lloyd, koreográfusa Anthony Van Laast. (ú)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?