„Jó reggelt, Afganisztán!”

Az Afganisztánban állomásozó amerikai katonákat szórakoztatta Robin Williams, aki a bagrami légitámaszpont zsúfolásig telt hangárjába lépve természetesen a Jó reggelt, Afganisztán! felkiáltással köszöntötte közönségét.

Jelenet a Sötétkamra című filmből Az Afganisztánban állomásozó amerikai katonákat szórakoztatta Robin Williams, aki a bagrami légitámaszpont zsúfolásig telt hangárjába lépve természetesen a Jó reggelt, Afganisztán! felkiáltással köszöntötte közönségét.

A népszerű komikus ezután hasonló szómenésbe kezdett, mint Adrian Cronauerként a Jó reggelt, Vietnam! című filmben, és a több közt kifejtette: „Olyan, mintha golfmeccsen lennénk. Itt vagyunk a hármas számú lyuknál az Afgán Openen. A tízes számú lyukra nem szabad játszanunk, mert az még alá van aknázva.”

Williams négynapos útja során fellépett és autogramokat osztogatott a dél-afganisztáni Kandahar-ban és Üzbegisztánban is. A bagrami fellépésről az újságírók csak Williams elutazása után adhattak hírt, mivel családja aggódott a színész biztonságáért a háborús zónában.

Williams egyébként nem az első művész, aki felkereste az Afganisztánban állomásozó csapatokat, legutóbb Joan Jett rockénekes járt a katonáknál, akik ettől nagyon örültek a mostani látogatásnak: „Nagyon keményen húzzuk itt az igát, és jó érzés, ha egy ilyen neves ember látogat el hozzánk és biztosít támogatásáról” – nyilatkozta a CNN-nek Jason Gray philadelphiai őrmester. „Jólesik tudni, hogy gondolnak ránk” – tette hozzá egy másik katona.

Williams a mozikban jelenleg az Álmatlanság című filmben látható Al Pacino oldalán, Sötétkamra című thrillerét pedig novemberben mutatják be. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?