HĺRSZOLGÁLAT

Mégis megjelenik a közös felvétel
Kylie Minogue a nyáron vette fel a New York-i Scissor Sistersszel az I Believe In You című dalt, amelyről az énekesnőhöz közel állók azt nyilatkozták, hogy nem jelenik meg semmilyen hanghordozón.

Mégis megjelenik a közös felvétel

Kylie Minogue a nyáron vette fel a New York-i Scissor Sistersszel az I Believe In You című dalt, amelyről az énekesnőhöz közel állók azt nyilatkozták, hogy nem jelenik meg semmilyen hanghordozón. A napokban azonban nyilvánosságra hozták Kylie legnagyobb slágereit felvonultató albumának számlistáját, és ezek között szerepel a közös felvétel is. Egy másik új szerzemény, a Giving You Up is hallható lesz rajta. A Greatest Hits-lemezen harminchárom dal kap helyet, a pontos megjelenéséről egyelőre nem állnak rendelkezésre információk. (z, p)

Phil Collins búcsúturnéja

A Genesis egykori frontembere két jó és egy rossz hírrel szolgált a rajongóinak. Bejelentette, hogy lemezt ad ki, és rövidesen világkörüli turnéra indul, amely egyben a búcsúturnéja lesz. A ma megjelent, Love Songs címre keresztelt dupla albumon a szerelmes dalai mellett kiadatlan szerzemények és néhány átdolgozás kapott helyet. „Ez tulajdonképpen egy válogatás a legjobban sikerült szerelmes számaimból, amelyeket részben vagy teljes egészében én írtam. Emellett olyan szerzemények is felkerültek a lemezre, amelyek számomra nagyon fontosak, és büszke lennék arra, ha én írtam volna őket” – mondta Phil, majd hozzátette, hogy világkörüli turnéra indul, és ezt követően már nem lesz több koncertkörútja. Az utóbbi időben sokat romlott a hallása, így az orvosai azt tanácsolták neki, ha nem akar megsüketülni, próbálja meg minél jobban kímélni a hallószervét. A családjával is szeretne több időt tölteni, de sietett leszögezni, hogy egyelőre még esze ágában sincsen visszavonulni. „Turnézni nem fogok többet, az biztos, lemezeket viszont a következő években is szeretnék kiadni” – nyilatkozta. (o, p)

Alphaville-koncertek Szlovákiában

A húszéves zenekar európai turnéjának keretében pénteken Pozsonyban, a Nemzeti Teniszközpontban, vasárnap pedig Eperjesen ad koncertet. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?