HĺRSZOLGÁLAT

Megjelent Avril Lavigne második lemeze
A kanadai énekesnő világszerte hatalmas sikert aratott a debütáló korongjával. Avril saját bevallása szerint azóta sokkal érettebb lett, és ez a tegnap megjelent második korongján hallható is. „Az első album sikere nagyon meglepett, hirtelen nem is tudtam mit kezdeni magammal.

Megjelent Avril Lavigne második lemeze

A kanadai énekesnő világszerte hatalmas sikert aratott a debütáló korongjával. Avril saját bevallása szerint azóta sokkal érettebb lett, és ez a tegnap megjelent második korongján hallható is. „Az első album sikere nagyon meglepett, hirtelen nem is tudtam mit kezdeni magammal. Nem volt elég tapasztalatom, és azokra hallgattam, akik körülvettek. Mára sok minden megváltozott, és úgy érzem, hogy egy teljesen önálló személyiség lett belőlem. Ez megmutatkozott az Under My Skin című lemezre felkerült dalok felvételei során is. A számok egy részét én írtam, és én választottam ki, hogy közülük melyek szerepeljenek az albumon. „Nem fog összedőlni a világ, ha nem fogy annyi belőle, mint a debütáló korongomból. Én meg vagyok elégedve a munkámmal, és ez az ami fontos” – nyilatkozta egy amerikai lapnak. (z, p)

Ősszel vonul stúdióba Michelle Branch

Az amerikai énekesnő az eredeti tervek szerint már júliusban elkezdett volna dolgozni a soron következő stúdiólemezén, de végül meggondolta magát. Michelle az egész nyarat pihenéssel fogja tölteni, és csak szeptemberben vonul be a stúdióba. Egy tengerentúli lapnak nyilatkozva a Grammy díjas énekesnő elmondta, hogy az elmúlt hónapokban rendkívülien elfoglalt volt, ezért szüksége van pihenésre. A tavaly megjelent Hotel Paper című korongja vegyes fogadtatásban részesült, ami saját bevallása szerint nem különösebben zavarja. „Nem hiszem, hogy létezik a Földön olyan együttes, amelynek a zenéjével az összes kritikus meg lenne elégedve. Nekem sem az a célom, hogy az újságírók ízlésének megfelelő dalokat adjak ki. Én kimondottan szeretem ezt az albumot, és az eladási számok alapján rajtam kívül még jó néhányan hasonlóan éreznek vele kapcsolatban” – mondta az énekesnő. (z, p)

Leszokik az alkoholról a Busted sztárja

Matt Jay úgy érzi, hogy egy kicsit túlzásba vitte a piálást az utóbbi időben, és huszonegyedik születésnapján megfogadta, hogy nem iszik több alkoholt. Úgy gondolja, hogy a csapat amerikai próbálkozásai épp megfelelő alkalmat nyújtanak számára ahhoz, hogy a munkára koncentráljon, és egy kicsit felelősségteljesebben gondoljon a jövőjére. „Nagyon komolyan készülünk arra, hogy a tengerentúlon is befussunk. Sűrű lesz a programunk, egy csepp időnk sem marad a bulizásra, arról nem is beszélve, hogy spiccesen nem lehet tökéletes munkát végezni” – nyilatkozta Jay. (z, p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?