HĺRSZOLGÁLAT

Kitört a csokiháború a lánycsapatok között, ugyanis mindkét formációt felkérték arra, hogy a Kit Kat reklámkampányában szerepeljen, ám az Atomic Kitten-lányoknak kétszer annyi pénzt ajánlottak, mint riválisaiknak. A Sugababes tagjai természetesen felháborodtak, nem értik, miért kínálnak nekik ilyen keveset.

Kitört a csokiháború a lánycsapatok között, ugyanis mindkét formációt felkérték arra, hogy a Kit Kat reklámkampányában szerepeljen, ám az Atomic Kitten-lányoknak kétszer annyi pénzt ajánlottak, mint riválisaiknak. A Sugababes tagjai természetesen felháborodtak, nem értik, miért kínálnak nekik ilyen keveset. Az Atomic Kitten egyébként visszautasította a 160 ezer dolláros ajánlatot, pedig a csokit gyártó cég szerint ők tökéletesek lettek volna arra, hogy a terméket népszerűbbé tegyék a fiatalok körében. A Sugababes elvállalná a felkérést, de csakis több pénzért.

Közben a „cukros-csajok” új dala, a Hole In The Head a héten az első helyen debütált az angol kislemezlistán, a korábban hat hétig vezető Black Eyed Peas-dal, a Where Is The Love? visszacsúszott a harmadik helyre. (z,p)

Az amerikai énekesnő október második hétvégéjét Monte Carloban töltötte, a World Music Awards-díjkiosztón vett részt. Csak a szállodában huszonnyolc ezer dollárt fizetett ki, pedig mindössze két éjszakát tartózkodott a hotelben. A személyzetnek külön kívánságlistát küldött, és az amúgy is méregdrága luxus-lakosztályt a kérésének megfelelően kellett átalakítaniuk. A szobák világítását kicserélték, hangulatosabbá tették, és mindent elárasztottak az énekesnő kedvenc virágaival. Mariah nem aprózta el a dolgokat, kísérői részére kibérelte a hotel további három legdrágább szobáját. Vele utazott a menedzsere, fodrásza, sminkese, öltöztetőnője és két testőre is.

A World Music Awardson nagy meglepetés nem született. Az idei év eddigi díjkiosztóihoz hasonlóan itt is 50 Cent vitte haza a legtöbb trófeát. A díjazottak között volt még a t.A.T.u., Norah Jones és Eminem is. (z,p)

Bizonyára sokan várják már epekedve, hogy Britney Spears és Madonna közös videoklipje a tévécsatornákhoz kerüljön, azt remélve, hogy folytatódik benne a forró jelenetek sorozata, amelyet az MTV Video Music Awardson produkáltak. Nos, a klip sztorija már kiszivárgott, egyfajta macska-egér játékról szól majd. Egy klubban vették fel Paul Hunter rendező vezényletével. A Me Against The Music lüktető ritmusaira készült darabban furcsa mód Madonna visel szűzies fehér ruhát, Britney viszont feketébe öltözött, mintha imidzset cseréltek volna. A néhol absztrakt elemekkel játszó klipben az ifjú sztár ég a vágytól, hogy megtalálja Madonnát, de amint karnyújtásnyira kerül tőle, a pop királynője eltűnik. A sztori csattanóját természetesen titokban tartják, így kénytelenek leszünk kivárni, amíg teljesen elkészül a klip.

A dal a héten meglepetésre az amerikai kislemezlistán csak az ötvenedik helyen debütált. (z,p)

Panjabi MC, a Basement Jaxx, a Doves, a Faithless és a Sugababes is szerepel egy-egy dallal a Love Music Hate Racism című albumon. A kampány keretében megjelent lemez az Egyesült Királyság multi-kulturális mivoltát hivatott hangsúlyozni. A szervezők remélik, hogy sikerül felnyitniuk a hallgatók szemét, és megnyerni őket a rasszizmus, a faji megkülönböztetés elleni harchoz. A mozgalom tavaly közel hetven rendezvényt tartott, többek között egy 30 ezer látogatót vonzott fesztivált Manchesterben, ahol Ms. Dynamite és a Doves mellett számos előadó szórakoztatta a közönséget. (z,p)

A The Prodigy rajongóinak még néhány hónapot várniuk kell az elektro-punkok új albumára. Ugyan az eredeti tervek szerint már fél éve a boltokban kellene lennie az anyagnak, de Liam Howlett szerint mindössze négy hónapja kezdődtek el a stúdiómunkák, és még néhány hónapra szükségük van, hogy mindennel elkészüljenek. Az Always Outnumbered, Never Outgunned munkacímet viselő anyag a csapat vezéregyénisége szerint sokak számára okoz majd meglepetéseket. (z,p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?