Hétvégi programok a Pátria rádióban

Szombaton 7 órakor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre: a héten többször is napirendre került a szlovák pártok háza táján az ún. magyar kérdés; beszámolunk a magyar professzorok 8. találkozójáról, és stúdióbeszélgetést hallhatnak arról, mire számíthatunk a labdarúgó-bajnokság új idényében. 11.

Szombaton 7 órakor kezdődik publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre: a héten többször is napirendre került a szlovák pártok háza táján az ún. magyar kérdés; beszámolunk a magyar professzorok 8. találkozójáról, és stúdióbeszélgetést hallhatnak arról, mire számíthatunk a labdarúgó-bajnokság új idényében. 11.30-kor a Terefere vendége Csütörtöki András restaurátor. 13 órakor a Tékában Hajtman Bélával beszélgetünk új könyvéről, és Karol Wlachovský nyilatkozik fordítói munkájáról. 13.30-kor Kaszinói esték: dr. Zétényi Zsolt a Szent Korona gondolatköréről, dr. Koniorczyk Mátyás fizikus a paratudományok körüli titkokról beszél. 15 órakor egyházi műsorunkban, az Élő reménységben az élet tiszteletéről beszélgetünk. 16 órakor hírek, majd Köszöntő. Szombati adásunk a 17.30-kor kezdődő Napzártával ér véget.

Vasárnap is reggel 7 órakor indul adásunk. A 8 órai hírek után A hét Londonban címmel a BBC műsorát közvetítjük. 9 órakor hírek, majd református műsorral jelentkezik a Világosság. 10 órakor hírek, sporthírek, 10.10-kor Gyerekzsúr. 11.00-től az ifjúsági műsorban a Selye Nyári Egyetemmel foglalkozunk, sztárvendégünk Kóbor János, az Omega frontembere. 13 órakor jelentkezik a Térerő, 14.05-kor a Kaleidoszkóp. Bemutatunk egy különleges iskolát, amelynek diákjai a tanév egy részét utazással töltik. Dr. Kiss László orvostörténésszel ellátogatunk Dél-Olaszországba és Kapri szigetére, ahol egy svéd orvos-író, Axel Munte töltötte élete nagy részét. Vörös Ferenc, a Nyitrai Konstantin Egyetem magyar tanszékének vendégtanára új könyvéről beszél, Miklós László fiatal pedagógust arról kérdezzük, mi köti őt Martoshoz és a martosi népviselethez. 15 órától megismételjük a Zeman László nyugalmazott egyetemi tanárról készült portréműsort. Az Apáink öröksége című nyékvárkonyi népdalfesztiválról szólunk 15.30-kor néprajzi műsorunkban. 16 órakor hírek, Köszöntő, 17.30-kor Napzárta. (ML)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?