Hétvégi programok

Szombaton 7-től fél 12-ig a Hétről hétre c. zenés, publicisztikai magazinunkat hallhatják. A Délidő vendége Zászlós Gábor, a TriGránit Office Rt. Vezérigazgatója, aki Szlovákia gazdasági kilátásairól beszél. A Tékában 13 órától a Kassán élő Kozsár Zsuzsanna írónőt kérdezzük legújabb munkáiról.

Szombaton 7-től fél 12-ig a Hétről hétre c. zenés, publicisztikai magazinunkat hallhatják. A Délidő vendége Zászlós Gábor, a TriGránit Office Rt. Vezérigazgatója, aki Szlovákia gazdasági kilátásairól beszél. A Tékában 13 órától a Kassán élő Kozsár Zsuzsanna írónőt kérdezzük legújabb munkáiról. A jubileumát ünneplő Kulcsár Ferenc költő verseit mondja. 13.30-tól Keresd a nőt! 15 órától A kultúra világában a 35 éve alakult kassai Thália Színházzal foglalkozunk. A 16 órai hírek után Köszöntő, majd nyelvi vétségeinkről lesz szó 1 percben. 17.30-tól Napzárta.

Vasárnap 7-kor hírekkel, sporthírekkel indul műsorunk. 8.05-kor: A hét Londonban. A Világosság református műsora 9.05-kor kezdődik. 10 órakor hírek, majd a Gyerekzsúrban folytatódik János vitéz története. 11 órától az Ifjúsági műsorban beszámolunk az újonnan létrejött dél-komáromi Fidelitasról, majd egy fiatalemberről, akinek mindene a cserkészet és a filmezés. 13 órakor a Térerő Műhely-mellékletében a Győri Stúdió két riportja hangzik el. 14.05-kor Kaleidoszkóp, melyben a diós-patonyi Ravasz Hajnalkát arról kérdezzük, miért választotta leendő hivatásául a lelkipásztori pályát. Bíró László Péter vegyészprofesszor a nanoszerkezetek kutatásának problémakörével ismertet meg bennünket, majd a dunaszerdahelyi Szüllő György szólal meg, akinek a genealógia az egyik kedvenc időtöltése. Lengyel Tünde levéltáros is a múltat kutatja, mindenekelőtt a nők társadalmi helyzetét a középkorban és az újkor hajnalán. 15 órától Őszidő, fél négytől a Martosról és Naszvadról Magyarországra telepített Jóba Jánossal és a Nagy testvérekkel az áttelepítésre emlékezünk. A Köszöntő és a Napzárta után 18 órakor fejeződik be közvetítésünk. (Nyit.)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?