Hétvégi programok

Szombat: 7.15-től az elmúlt évek slágereiből válogatunk. 8 órakor jelentkezik a Térerő, ezúttal a kolozsvári magyar szerkesztőség gondozásában. 9 órakor indul zenés, publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. A 11 órakor kezdődő Délidő vendége Ján Fuzik, a magyarországi Országos Szlovák Önkormányzat elnöke.

Szombat: 7.15-től az elmúlt évek slágereiből válogatunk. 8 órakor jelentkezik a Térerő, ezúttal a kolozsvári magyar szerkesztőség gondozásában. 9 órakor indul zenés, publicisztikai magazinunk, a Hétről hétre. A 11 órakor kezdődő Délidő vendége Ján Fuzik, a magyarországi Országos Szlovák Önkormányzat elnöke. A déli hírek után népzenét közvetítünk. 12.30-kor a Tékában Ozsvald Árpádnak a Nap Kiadónál megjelent könyvét Barak László és Tóth László mutatja be. 13 órától Köszöntő, 14.40-től műsorzárásig, 15 óráig összefoglaljuk a legfontosabb politikai és társadalmi eseményeket.

Vasárnap: Hírekkel, sportösszefoglalóval, hangszemlével in?dul az adás 7 órakor. A mű??sorajánlat után a Világosság református kiadásában Süll Kinga egyházzenész-lelkipásztor szól a hallgatókhoz. 8 órától Haydn és Prokofjev egy-egy műve hangzik el. A Kaleidoszkóp fél 9-kor kezdődő adásában ellátogatunk egy babakiállításra, megszólal a kiállítás kurátora, és két bábkészítő is: Winkler Dorottya és Czibuláné Csicsmann Erzsébet. A győri Zichy-palota munkatársa a város egyik látványosságára, a három napig tartó barokk esküvőre hívja fel a figyelmet. Matkovcsikné Szabó Anikó Kassák Lajos bizonyítványáról és bátyja képeslap- és dokumentum-gyűjteményéről mesél, végül Szilágyi Judit irodalomtörténész Lesznai Anna meséit és az ezekhez készített illusztrációit mutatja be. 9.30-kor a Zenei galériában Székely Mihály operaénekesre emlékezünk. 10 órától Randevú, a déli hírek után Nótacsokor. 12.30-kor a Kultúra világában Varga József Huszti Péter szín?művész most megjelent könyvéről beszél. Megismerkedhetnek a Gútán élő Fekete Zoltán festőművésszel, akit újabban nagyon izgatnak a számítógépes grafika által kínált lehetőségek. Végül a komáromi Jókai Színház március 7-i bemutatóját ajánljuk a hallgatók figyelmébe. 13 órától Köszöntő, majd vasárnapi adásidőnk utolsó húsz percében hírösszefoglalónk hangzik el. (bodri)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?