Hétvégi programok

Szombaton 12.15-től Miklósi Péter társalgóműsora, a Délidő vendége dr. Mészáros Lajos alkotmánybíró, aki az államfő döntése nyomán 12 évre nyerte el újabb megbízatását. 13 órakor a Hétről hétről jelentkezik. 15 órától a Népek zenéje című összeállítást sugározzuk. 15.

Szombaton 12.15-től Miklósi Péter társalgóműsora, a Délidő vendége dr. Mészáros Lajos alkotmánybíró, aki az államfő döntése nyomán 12 évre nyerte el újabb megbízatását. 13 órakor a Hétről hétről jelentkezik. 15 órától a Népek zenéje című összeállítást sugározzuk. 15.30-tól a Tudomány világában két jeles magyar tudósemberre, Berzeviczy Gergelyre és Pethe Ferencre emlékezünk, majd a televíziós reklámokkal kapcsolatos műszaki kérdésekről lesz szó. Van-e a Marson cseppfolyós víz? – ez lesz a témája egy következő beszélgetésnek. A 16 órai hírek után Köszöntő. 17.40-kor összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket. 18 órakor a Térerő jelentkezik.

Vasárnap a déli harangszót követően híreket, sportösszefoglalót és műsorismertetést hallhatnak. 13 órától Randevú, melynek központi témája az internet. 15 órától Kaleidoszkóp. Először azt a beszélgetést hallják, amelyet dr. Varga Kálmánnal, a Nemzeti Örökségvédelmi Hivatal elnökével készítettünk, majd Mag Gyula szobrászművész beszél nemrégen felavatott írószobrairól és terveiről, Dráfi Mátyás színművészt a róla megjelent portrékötetről kérdezzük, és bemutatjuk a szerzőt, Beke Istvánt is. Új rovattal is jelentkezik a Kaleidoszkóp, címe: Barangoló. Ebben érdekes látnivalókra szeretnénk felhívni hallgatóink figyelmét, ezúttal Selmecbányára és környékére látogatunk. A 16 órai hírek után a Köszöntő következik. 17.40-kor összefoglaljuk a legfontosabb eseményeket. 18 órától a Tékában beszélgetés hangzik el Tóth László költővel. Ezt követően Bizet Carmen c. operáját ismerteti a zenei szerkesztő, Horváth Katalin. A műsorban felcsendülnek az opera legszebb áriái is. 19 órától a Világosság katolikus kiadásában Lormusz János nagyabonyi plébános elmélkedik. (bodri)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?