HETI7

Walter Belcher amerikai r&b és dzsesszénekes elkészítette Caramel első, Szállok a dallal című slágerének angol változatát.

Walter Belcher amerikai r&b és dzsesszénekes elkészítette Caramel első, Szállok a dallal című slágerének angol változatát.

Az egykori Kelly Familyből megismert John Kelly és spanyol szopránénekesnő felesége, Maite Itoiz közös albumot adott ki Tales From The Secret Forest címmel – a pop-rock hangzást a klasszikus és folkzene elemeivel vegyítették.

December 12-én a budapesti Művészetek Palotájában koncertezik Marianne Faithfull.

Christina Aguilera elárulta, azért utasította vissza a The Neptunes producerduó legutóbbi ajánlatát, mert manapság minden r&b előadó velük dolgozik, és véleménye szerint ebből kifolyólag nincsenek nagy hangzásbeli különbségek a lemezeik között.

Ozzy Osbourne 2007-re két új albumot tervez – a dalokat a Black Label Society gitárosával, Zakk Wylde-dal írja.

A Kowalsky meg a Vega harmadik lemeze a CLS Records gondozásában a tervek szerint szeptemberben jelenik meg.

A The Strokes gitárosa, Albert Hammond Jr. október 9-én szólóalbummal rukkol elő Yours To Keep címmel – több ismert zenésszel, de együttese tagjai nélkül készítette. (p)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?