Grindhouse: Terrorbolygó

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük kifejezéstelen.

William és Dakota Block egy orvos házaspár, akiknek az egyik éjjeli ügyeletét szinte elárasztják a város lakói. Az emberek hasonló tünetekkel fordulnak hozzájuk, testüket üszkös sebek borítják, tekintetük kifejezéstelen. A sérültek között van Cherry, a go-go táncos is, akinek a lába egy országúti támadás során leszakadt a testéről. Volt barátja, Wray mellette áll a bajban, és megpróbálja megvédeni a lányt. Cherry és Wray pedig egy alkalmi harcosokból verbuválódott csapat élén száguld a végzet felé, ahol nem vár rájuk más, mint milliónyi megfertőzött ember és megszámlálhatatlan halott. Van-e még biztonságos hely a Terror bolygóján? A 70-es és 80-as évek B kategóriájú filmjei iránt érzett határtalan tiszteletük jeléül Hollywood két fenegyereke, Quentin Tarantino és Robert Rodriguez elkészítette a Grind House-t, mely két egészestés filmből áll. A Planet Terror Rodriguez műve, vérbeli zombifilm, veszett hu?morral.

Grindhouse: Planet Terror / Planet Terror. Amerikai horror, 2007. Rendező: Robert Rodriguez. Szereplők: Rose McGowan (Cherry), Freddy Rodríguez (Wray), Marley Shelton (Dr. Dakota Block), Josh Brolin (Dr. William Block), Bruce Willis (Muldoon). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?