Gáz van! Túl egészségesek!

A Trainspotting rendezője, Danny Boyle arról panaszkodott a Sundance Filmfesztiválon, hogy nehéz lesz elkészíteni a kultuszfilm tíz évvel később játszódó folytatását, mert túl egészségesen néznek ki a színészek.

A Trainspotting rendezője, Danny Boyle arról panaszkodott a Sundance Filmfesztiválon, hogy nehéz lesz elkészíteni a kultuszfilm tíz évvel később játszódó folytatását, mert túl egészségesen néznek ki a színészek.

Ewan McGregor, Robert Carlyle és a Beteg fiút játszó Jonny Lee Miller mind elvállalták a szereplést a Porno című Irvine Welsh-regény alapján forgatandó filmben, mivel azonban drogost kell alakítaniuk, hátrányt jelent, hogy nem fog rajtuk az idő, és a Trainspotting óta eltelt több mint hat évben szinte semmit sem öregedtek. „Egyikük sem változott” – mondta Danny Boyle, aki a február 20-tól nálunk is látható 28 nappal később című filmjét érkezett népszerűsíteni a független filmek Park City-beli szemléjére. „A filmben kiégettnek kell majd kinézniük, de mindegyikük úgy fest, mintha arckrémet és E-vitaminos arcvizet használna.”

Szerencsére a Transpotting-folytatás elkészítésének más akadálya nincs, a fiatalságproblémával pedig bizonyára megbirkóznak majd a sminkesek, gondolkozni mindenesetre lesz idejük, mert Boyle előbb a Millions című vígjáték forgatásába kezd. Boyle két amerikai filmre is készül: az egyik a The Texas Killing Fields munkacímet viseli – történetét egy nyugállományba vonult amerikai rendőr írta egy tömeggyilkosságról, a másik pedig a Miramax stúdió projektje. A címe Solomon Grundy, és egy gyerekversen alapuló szerelmi történet. Egy dajka meséli el egy férfi életét, aki hét napig él, és aki a negyedik napon, amikor a harmincas éveiben jár, beleszeret a dajkába. A ScreenDaily.com értesülése szerint a Miramax Adam Sandlert kívánja megnyerni főszereplőnek. (cinematrix.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?