Gandolfinire és Monteith-re is emlékeznek az Emmy-gálán

Los Angeles |

<p>A júniusban elhunyt James Gandolfini, illetve a júliusban meghalt Glee-sztár Cory Monteith emlékét is megidézik a vasárnapi Emmy-gálán.</p>

A Glee - Sztárok leszünk! című amerikai televíziós sorozat 31 éves szereplőjének halálát heroin- és alkohol-túladagolás okozta. A júliusban elhunyt kanadai színészre a sorozat másik szereplője, Jane Lynch fog megemlékezni.    Az HBO csatorna Maffiózók című televíziós sorozatának egykori főszereplőjét, James Gandolfinit szintén szereplőtársa, Edie Falco fogja méltatni. Az egyszerre brutális és érzékeny New Jersey-i maffiavezért, Tony Sopranót alakító 51 éves Gandolfinit Rómában, vakáció közben érte a halál júniusban, szívroham végzett vele.    A televíziós Oscar-gálaként emlegetett vasárnapi Los Angeles-i ceremónián megemlékeznek az All in the Family című szituációs komédia révén ismertté vált Jean Stapletonra, a Családi kötelékek című amerikai vígjátéksorozatot jegyző Gary David Goldbergre, Robin Williams pedig barátja és mentora, Jonathan Winters emlékét idézi fel.    A díjátadó hagyományos in memoriam szekciójában az amerikai televíziózás több más kiemelkedő alakjára is emlékezni fognak.
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?