Dwayne Johnson és Leonardo DiCaprio is szerepel a Netflix idei filmjeiben

Dwayne Johnson

A Netfix idén mindenféle műfajban több mint 70 új filmet forgalmaz amerikai előfizetőinek, mások mellett Dwayne Johnson, Leonardo DiCaprio, Ryan Reynolds és Gal Gadot főszereplésével.

A filmek zömét - négy kivétellel - a streamingszolgáltató több mint 190 országbeli előfizetői is láthatják.

Az új produkciók között lesz a Red Notice című akciófilm, amelyben Ryan Reynolds, Gal Gadot és Dwayne Johnson látható, Zack Snyder zombie-filmje, az Army of the Dead, és egy sor vígjáték is, mint például a Don't Look Up, Adam McKay politikai szatírája, melyben Leonardo DiCaprio, Jennifer Lawrence, Timothée Chalamet, Tyler Perry és Meryl Streep is játszik.

A Netflix hetente több mint egy új film bemutatását tervezi, ami mellett eltörpül a hollywoodi stúdiók forgalmazása. A Disney idén a mozikban és Disney+ streamingszolgáltatásán kéttucatnyi új film bemutatásával számol, köztük négy Marvel-film és két Pixar-produkció premierjével.

A Netflix 2021-es forgalmazási naptárában 18 dráma, kilenc thriller, hat akciófilm, nyolc animációs film és nyolc romantikus film is szerepel. Bemutatják Lin-Manuel Miranda tick, tick...BOOM című musicalfilmjét és Halle Berry rendezői bemutatkozását, a Bruised című drámát is.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?