FILMAJÁNLÓ

Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét
A jó szakemberek vonzzák egymást.

Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét

A jó szakemberek vonzzák egymást. Ocean (George Clooney) nem sokkal azután, hogy kiengedték a börtönből, maga köré gyűjtötte a világ legjobb betörőit, tolvajait és szélhámosait, hogy ők tizenegyen kirabolják egy jól őrzött Las Vegas-i kaszinó páncéltermét – és mellesleg Ocean visszaszerezze egykori szerelmét (J. Roberts), aki akkoriban éppen a kaszinó tulajdonosával (Andy Garcia) élt. A csíny tökéletesen sikerült, és az immár tizenkét tagú banda tagjai úgy érzik: túl jók ahhoz, hogy abbahagyják. Főnökük új akciót tervel ki: ennek során egyszerre három európai nagyvárosban kell végrehajtaniuk az évszázad betörését, miközben túl kell élniük a Las Vegas-i eset áldozatának bosszúhadjáratát is.

Ocean’s Twelve – Eggyel nő a tét (Ocean’s Twelve) színes amerikai akció-vígjáték, 2004, 214 perc. Rendező: Steven Soderbergh, Szereplők: George Clooney, Catherine Zeta Jones, Matt Damon, Carl Reiner, Don Cheadle, Brad Pitt, Andy Garcia, Julia Roberts

80 nap alatt a föld körül

Egy habókos londoni feltaláló, Phileas Fogg, olyan találmányok titkaival áll elő, mint a repülés vagy az elektromosság, de a felsőbb tízezer befolyásos tagjai rögeszmés bolondnak tartják. Kétségbeesetten próbálva elérni, hogy komolyan vegyék, Fogg különös fogadást köt Lord Kelvinnel, a Királyi Tudományos Akadémia elnökével: állítja, ő bizony körülutazza a Földet mindössze 80 nap alatt! Oldalán inasával, Passepartout-val és az izgalmakat hajhászó francia művésznővel, Monique-kal. Fogg nekivág az eszeveszett, szívet-erőt nem kímélő, világkörüli versenyfutásnak, amelynek a során hőseink a világ legegzotikusabb helyeire jutnak el, szárazföldön, tengeren és légi úton egyaránt. Az út folyamán hőseink, sok kihívással és akadállyal és furcsa figurával szembesülnek, akiket olyan sztárok személyesítenek meg, mint Arnold Schwarzenegger, Kathy Bates és Rob Schneider.

80 nap alatt a föld körül (Around the World in 80 Days), színes amerikai ifjúsági film, 2004, 120 perc. Rendező: Frank Coraci, Szereplők: Jackie Chan, Steve Coogan, Cécile De France, Jim Broadbent, Kathy Bates, Arnold Schwarzenegger, Rob Schneider

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?