FILMAJÁNLÓ

A macskanő
Patience Philips (Halle Berry) igazi lúzer. Béna cuccokban jár, önbizalma egy szikrányi sincs, pasija meg pláne. Van viszont egy vacak munkája, amihez egy elviselhetetlen főnök is dukál. Patience mikor már azt hihetné, hogy ennél roszszabb nem jöhet, véletlenül szem és fültanúja lesz cége sötét titkainak.

A macskanő

Patience Philips (Halle Berry) igazi lúzer. Béna cuccokban jár, önbizalma egy szikrányi sincs, pasija meg pláne. Van viszont egy vacak munkája, amihez egy elviselhetetlen főnök is dukál. Patience mikor már azt hihetné, hogy ennél roszszabb nem jöhet, véletlenül szem és fültanúja lesz cége sötét titkainak. Bérgyilkosok végeznek Patience-szel, azonban a halálból visszatérő lány hihetetlen változásokon megy keresztül. A kiscicából igazi vadmacska válik, és a négylábú házikedvenc képességeivel megáldva egy dögös bőrszerkóban elindul megbüntetni egykori munkaadóit.

A macskanő (Catwoman), színes, amerikai film 2004, 100 perc. Rendezte: Pitof, Szereplők: Benjamin Bratt, Halle Berry, Sharon Stone, Frances Conroy, Lambert Wilson

Bajos csajok

Cady Heron (Lindsay Lohan) zoológus szülei révén Afrikában nőtt fel. Mikor a család hosszú idő után visszatér a nagyvárosba, a tinédzserlány számára problémát jelent a beilleszkedés: rá kell döbbennie, hogy a gimnáziumban kortársai között is éppoly farkastörvények uralkodnak, mint a vadonban, meghúzva ezzel az éles határvonalat falkavezérek és lúzerek között. A ranglétra élén a tökéletes szőkeség, bizonyos Regina George (Rachel McAdams) áll: a csajok kivétel nélkül hozzá próbálnak hasonlítani, míg a fiúk áhítozva lesik minden lépését. Cady hamarosan a bizalmába férkőzik, de a nyomik táborába tartozó újdonsült barátaival szövetkezve mindent elkövet, hogy kijátssza őt. Nem számol azonban azzal, hogy a háttérben az újdonsült jövevénynek Regina is lelkesen igyekszik keresztbetenni. A kettősügynök szerepében kezdetben kifogástalanul tetszelgő Cady ráadásul idővel kezdi elfelejteni, kicsoda is ő valójában.

Bajos csajok (Mean Girls), színes, amerikai film 2004, 97 perc. Rendezte: Mark Waters, Szereplők: Lindsay Lohan, Rachel Mc Adams, Amanda Seyfried, Lacey Chabert, Tina Fey

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?