Faterok motoron

Mit tesz az amerikai átlagpolgár, amikor halálosan unni kezdi mindennapjait a fűnyírással és a barbecue-partikkal együtt? Természetesen motorra száll, és nekivág az USA-t átszelő végtelen országutaknak. ĺgy tesz Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence és William H. Macy is Walt Becker vígjátékában.

Mit tesz az amerikai átlagpolgár, amikor halálosan unni kezdi mindennapjait a fűnyírással és a barbecue-partikkal együtt? Természetesen motorra száll, és nekivág az USA-t átszelő végtelen országutaknak. ĺgy tesz Tim Allen, John Travolta, Martin Lawrence és William H. Macy is Walt Becker vígjátékában. A középkorú baráti társaság tagjai éppenséggel torkig vannak munkájukkal, és azzal, hogy éjt nappallá téve családfői kötelességüket kell ellátniuk. Nekivágnak tehát a nagy útnak, bár hátsó felük sokkal inkább illik tévénéző szófába, mint motorkerékpárra. Az út során rá kell döbbenniük, hogy ez az utazás sokkal többet tartogat számukra, mint amit remélni mertek, de kihívást is jelent egyben: minden szerencséjükre és találékonyságukra szükségük lesz. Még a Del Fuegos motoros bandával is összeakaszkodnak útközben, akik eleinte jót szórakoznak a négy városi puhány felbukkanásán. Doug, Woody és társai viszont nem hagyják eltántorítani magukat: tudják, olyan kalandban van részük, melyet soha nem fognak elfelejteni.

Wild Hogs / Divé svine. Amerikai vígjáték, 2007. Rendező: Walt Becker. Szereplők: Tim Allen (Doug Madsen), John Travolta (Woody Stevens), Martin Lawrence (Bobby Davis), William H. Macy (Dudley Frank), Ray Liotta (Jack), Marisa Tomei (Maggie), Kevin Durand (Red). (port.hu)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?