David Craignek plasztikai sebészre volt szüksége!

<p>Daniel Craig annyi sérülést begyűjtött a legutóbbi Bond-film forgatásán, hogy plasztikai sebészre volt szüksége. A Quantum of Solace című 007-es thriller felvételét az arca is megsínylette: nyolc öltéssel varrták össze, miután az egyik verekedős jelenetben kollégája véletlenül behúzott neki.</p>

Craig azt is elárulta, hogy belezúgott M-be, akit Judy Dench alakít, de hozzátette, szerinte nincs férfi a Földön, aki élete során egyszer ne érzett volna hasonlóan Bond főnöke iránt. Craig szerint mióta ő játssza Bondot, a karakter sokat változott, nem olyan felszínes: "Azt akartam, hogy esendőbb legyen. Nem jó, ha Bond csupán koktélrázogató szexista disznó, akiben semmiféle belső küzdelem sem zajlik." "Judy Dench a brit film matriarchája. Istenadta erő árad belőle. És valóban, Bondnak szüksége van egy ilyen nőre, hogy észre térítse, és ráförmedjen: Nézze, 007-es, maga idióta volt!" - idézte a magazin az Elle színészt, aki a félreértéseket eloszlatandó közölte, hogy "együtt aludni azért nem fognak".

Az október végén már a második Bond-sztorijával előrukkoló Craig elmondta, hogy tisztában van vele, nem játssza ő azért a végtelenségig a titkosügynököt, de azzal hízeleg magának, hogy talán hozzá tudott tenni valami újat a figurához, amivel némiképp megváltoztatta a 007-esről kialakult képet.

A magyar nézők november 13-tól győződhetnek meg Bond jellemének gazdagodásáról. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?