Calvin Harris újabb rekordja

ÖSSZEÁLLÍTÁSAhogy megjósoltuk, Calvin Harris a brit listán áprilisban felállított rekordját saját maga döntötte meg.

ÖSSZEÁLLÍTÁS

Ahogy megjósoltuk, Calvin Harris a brit listán áprilisban felállított rekordját saját maga döntötte meg. Az 1984-es születésű skót dalszerző-producer az első, aki egy nagylemezről nyolc zeneszámmal szerepelt a brit rangsor tízes mezőnyében – korábban hét felvétellel Michael Jackson tartotta a rekordot –, s a héten a kilencedikkel is bejutott, az Ayah Marar jordán énekesnővel készült Thinking About You a 14. helyről a kilencedikre lépett.

Calvin Harris tavaly ősszel forgalomba került 18 Months című harmadik stúdióalbumáról az Egyesült Királyságban a Rihannával készült We Found Love hat, a Florence Welchcsel készült Sweet Nothing egy hétig volt listavezető. Négy szerzemény az ezüstérmes pozícióig vitte: a Kelisszel készült Bounce, a Feel So Close, a Ne-Yóval készült Let’s Go és az Example-vel készült We’ll Be Coming Back. Ezek még a nagylemez megjelenése előtt járták meg a rangsort.

A késői albumkiadás jócskán hozzájárult a rekordhoz, a korong tulajdonképpen most sem számít öregnek, és elképzelhető, hogy még egy dalt kimásolnak róla. A megjelenés óta a Tinie Tempah-val készült Drinking from the Bottle az ötödik és az Ellie Gouldinggal készült I Need Your Love a negyedik helyig jutott a szigetországban. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?