Budapest Voices-CD saját szakácskönyvvel

2013 augusztusában robbant be a köztudatba a Budapest Voices a Tankcsapda Adjon az ég című slágerének kórusváltozatával. A zenekar tagjainak többsége a Kőbányai Zenei Stúdió egykori és jelenlegi tanára vagy növendéke.Egy ütőhangszeres is szerepel az együttesben, ezért az nem tisztán a cappella.

2013 augusztusában robbant be a köztudatba a Budapest Voices a Tankcsapda Adjon az ég című slágerének kórusváltozatával. A zenekar tagjainak többsége a Kőbányai Zenei Stúdió egykori és jelenlegi tanára vagy növendéke.

Egy ütőhangszeres is szerepel az együttesben, ezért az nem tisztán a cappella. A Budapest Voices első, egy magazinnal együtt megjelent Alternatívák című albumán elsősorban a Petőfi rádióból ismert magyar dalok átdolgozásai hallhatók. Az időközben átalakult zenekar második lemeze, a Finom-ra hangolva március 24-től az Ízbűvölők című szakácskönyvvel együtt lesz kapható, amelyben a tizenhárom tag ötvenöt receptje kapott helyet. Köztük olyan ínyencségek elkészítésének leírása, mint az almában sült koktélrák fehér mártással vagy a sajtos paplan alatt sült lazac piros pöttyös túrós rizzsel és kapros, tejfölös szósszal. De az egyszerűbb ételek is megtalálhatók a könyvben, például a túrós csusza, a tökfőzelék, a bableves, a rakott krumpli és a zserbó receptje.

A lemezen az átiratok mellett szerepel egy új dal is, a Boldog újjászületést!, amelyet Warnusz Zsuzsa, az együttes művészeti vezetője írt. Csütörtökön debütált a legnagyobb videomegosztó portálon az album beharangozó dala, a Képzeld el másképp, az Ocho Macho Kowalskyval készült slágerének átdolgozása. (puha)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?