Billy Crystal lesz az Oscar-gála házigazdája

Az Amerikai Filmakadémia hivatalosan is bejelentette, hogy Billy Crystal lesz a 76. Oscar-gála házigazdája. A Harry és Sally színészét nyolcadszorra kérték fel erre a feladatra, ám ő bevallotta, még mindig ideges.
„Izgatottan várom, hogy visszatérhessek.

Az Amerikai Filmakadémia hivatalosan is bejelentette, hogy Billy Crystal lesz a 76. Oscar-gála házigazdája. A Harry és Sally színészét nyolcadszorra kérték fel erre a feladatra, ám ő bevallotta, még mindig ideges.

„Izgatottan várom, hogy visszatérhessek. Az elmúlt időben nagyot aludtam, és mivel a kormányzójelöltség nem jött össze, úgy döntöttem, ez is megteszi” – mondta a kaliforniai kormányzóválasztásra utalva Crystal, aki utoljára 2000-ben volt az Oscar házigazdája: 2001-ben és idén Steve Martin, 2002-ben Whoopi Goldberg látta el a show ceremóniamesteri teendőit.

Crystal még nem döntötte el, ismét készít-e filmparódia-montázst – mint mondta, ez a többi között azon múlik, hogy a nagy rohanásban (2004-től március vége helyett február végén tartják a díjkiosztót) lesz-e idő erre. „Rengeteg idő volt összerakni azokat a filmeket, és őszintén szólva új dolgokat is szeretnék kipróbálni” – árulta el az 56 éves komikus, aki egy régi hagyományhoz azonban mindenképpen hű lesz: mint első házigazdáskodása óta mindig, ezúttal is fogkefét dug majd szmokingja szivarzsebébe, ezzel emlékeztetve magát azokra a képzeletbeli köszönőbeszédekre, amelyeket gyerekként a fürdőszobatükör előtt mondott.

Crystal a házigazda legfőbb feladatának egyébként azt tartja, hogy oldja a feszültséget a sok ideges sztárban, és hogy azonnal reagálni tudjon a legváratlanabb eseményekre is, mivel szerinte ezek teszik izgalmassá a show-t.

A Csak egy kis pánik színészét ismerve biztosak lehetünk benne, hogy szellemes beszólásokból nem lesz hiány. (cm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?