Bemutató – Szilárd: Odafenn (Liquid Mix)

A Quimby meghatározatlan ideig szünetelteti a működését. A csapat hosszú évek óta széles szakmai elismerés mellett óriási rajongótáborral és tekintélyt parancsoló lemezeladással büszkélkedhet, ennek ellenére dalait a rádiók nem játsszák.

A Quimby meghatározatlan ideig szünetelteti a működését. A csapat hosszú évek óta széles szakmai elismerés mellett óriási rajongótáborral és tekintélyt parancsoló lemezeladással büszkélkedhet, ennek ellenére dalait a rádiók nem játsszák. A zenekar billentyűsének, Balanyi Szilárdnak tavaly októberben megjelent szólóalbuma, a Halmazállapot viszont közelebb hozhatná a hallgatókat a Quimby által képviselt stílushoz, ugyanis olyan dalokat vonultat fel, amelyek jobban beleférnek a rádiók ízlésvilágába. Mégis a lemezt népszerűsítő Odafenn című dalt a legnagyobb kereskedelmi rádiók egytől egyig ignorálták, így azután az albumot sem ismerhette meg a szélesebb közönség. Pedig a felvételek sikeresen ötvözik a szerző egyedi szöveg- és zenei világát a mai populáris hangzással. Június végén azonban a legnagyobb magyar rádióállomás váratlanul műsorára tűzte az Odafenn Liquid Mixét, amelynek köszönhetően most megnőhet az érdeklődés a mindenképpen jobb sorsra hivatott lemez iránt is. A felvétel eredeti változata az elmúlt hónapokban többször felcsendült a Randevúban, vasárnap a Pop-mixben bemutatjuk a szóban forgó Liquid Mixét, a jövő héten pedig leforgatjuk Balanyi Szilárd albumáról a Csendélet című számot, amely a lemez következő kiemelt dala. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, július 13. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?