Bemutató – Sean Paul: Get Busy

A jamaicai Sean Paul Amerikában rövid idő leforgása alatt a legnépszerűbbek közé küzdötte fel magát, második nagylemeze, a Dutty Rock negyvenharmadik hete az eladási lista élvonalában szerepel, már kétszeres platinalemez, amely legalább kétmillió eladott példányszámot jelent.

A jamaicai Sean Paul Amerikában rövid idő leforgása alatt a legnépszerűbbek közé küzdötte fel magát, második nagylemeze, a Dutty Rock negyvenharmadik hete az eladási lista élvonalában szerepel, már kétszeres platinalemez, amely legalább kétmillió eladott példányszámot jelent. Neve a környékünkön is ismerősen cseng, elsősorban a Get Busy című dalának köszönhetően. Várhatóan a következő hetek egyik legnagyobb sztárja lesz. Közreműködött Blu Cantrell Breathe című slágerében is, a dal négy hétig vezette az angol kislemezlistát, nálunk azonban még nem játsszák a rádiók, mivel a tájainkon az említett felvétele hódít.

Sean 1996-ban adta ki bemutatkozó dalát, a Baby Girl címűt. Egyből hazája legnagyobb sztárjává vált. Ahogy nőtt a hírneve Jamaicán, úgy lettek figyelmesek a reggae-zenéjének különleges hangzására a Karibi térségben egyre több helyen. Hamarosan az Amerikában élő jamaicaiak is megkedvelték őt, és nekik köszönhetően az egész kontinens. Már a Stage One című debütáló albumának nagy volt a sikere a tengerentúlon, amely azonban Európába nem jutott el. Második albuma 2002 novemberében jelent meg. Róla odaát elsőként a Gimme The Light járta meg a listákat, amelyet a Get Busy követett, most pedig a Like Glue szerepel az élvonalban. Közben a Get Busy nálunk is felkerült a listákra, egyre nagyobb sláger.

Sean Paul dala vasárnap a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában lesz hallható. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, szeptember 21. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?