Banderas, mint Napóleon?

Antonio Banderas játszhatja Napóleont, méghozzá egy Broadway-musicalben. A spanyol származású szívtipró több szerepajánlatot is kapott, így egyelőre bizonytalan, valóban ő alakítja-e majd a világhírű francia hadvezért.
„Kaptam néhány ajánlatot mostanság.

Antonio Banderas játszhatja Napóleont, méghozzá egy Broadway-musicalben. A spanyol származású szívtipró több szerepajánlatot is kapott, így egyelőre bizonytalan, valóban ő alakítja-e majd a világhírű francia hadvezért.

„Kaptam néhány ajánlatot mostanság. Cy Coleman felkért, játsszam el a főszerepet Napóleonról szóló musicaljében. Szükségem van egy kis gondolkodási időre, mielőtt válaszolnék. Muszáj megfontolnom, hogy valóban ez a legjobb döntés a számomra” – nyilatkozta a sztár, akinek megadatott a lehetőség, hogy egy másik, nem kevésbé érdekes történelmi személyiség bőrébe bújhasson.

A tervek szerint ő szerepelne a hazájában legendás hírű Boabdil spanyol kalifáról szóló filmben. „Ő volt Granada utolsó kalifája, miután az arabok nyolc évszázadon át uralták Spanyolországot. Nem szánták királynak, egyszerre volt matematikus, asztrológus, költő és humorista. Véletlenül került a trónra. Apját elkergették a trónról, és a sors úgy akarta, hogy ő lépjen a helyébe. Neki kellett eltüntetnie az arab uralom utolsó nyomait is. Látta egy hatalmas birodalom széthullását. Meggyőződésem, hogy Shakespeare-darabba illő történet az övé.” (o)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?