Baleset és ováció a VIVA COMET-en

A németországi VIVA televízió tizedik díjátadó gálája több mint húsz percre félbeszakadt, Marylin Manson dobosa ugyanis leesett a színpadról, és orvosi ellátásra szorult.

Szerencse, hogy a baleset nem torkollott tragédiába. A fellépő több tucat (!) előadó és együttes már megteremtette a kellő hangulatot, amikor Marylin Manson és csapata kilépett a reflektorfénybe. Az egyik dal közepén a dobos hirtelen lezuhant a részére épített kétméteres emelvényről. Ginger Fish a fejére esett, és tizenöt percre elveszítette az eszméletét. Azonnal kórházba szállították, ahol kiderült, hogy nem történt nagy baj, megúszta agyrázkódással, orr-, kéz- és csuklótörésekkel. Marylin Manson és társai a fellépés előtt alaposan felöntöttek a garatra, sőt egyes hírek szerint a balesetet szenvedett dobos kábítószer hatása alatt állt. Ezt leszámítva, fergeteges bulit láthatott a kölni arénában a 14 ezer rajongó, és a képernyők előtt ülő több millió tévénéző. Az est sztárja Avril Lavigne volt, aki a legfontosabb, a nemzetközi sztárok kategóriájában Britney Spears és Robbie Williams elől halászta el a COMET-díjat. Nagy siker övezte Nelly Furtado, Bryan Adams és a The Black Eyed Peas fellépését is. Az amerikai banda az r&b/hip-hop kategória győztese lett, ők vihették haza a VIVA gömb alakú elismerését. A zenei szakemberek szerint a díjra jelöltek és a díjkiosztón fellépők névsora egyértelműen bizonyítja, hogy az ugribugri lány- és fiúcsapatok kora végleg lejárt, valamint az elektronikus zene képviselői is egyre inkább kiszorulnak az élmezőnyből, helyettük a rockzene az r&b és a hip-hop kerül az előtérbe. (m, pj)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?