Az Árulás Komáromban

Komárom |

<p>Harold Pinter Árulás című egyfelvonásosával indul a 2013/14-es évad a Komáromi Jókai Színházban; már folynak a darab olvasópróbái. Az Árulást Valló Péter Kossuth-díjas rendező állítja színpadra, aki legutóbb tavaly dolgozott a komáromi teátrumban.&nbsp;</p>

Akkor Spiró György Príma környékéből készített izgalmas előadást. Pinter drámája önéletrajzi ihletésű. A belőle készült nagysikerű film forgatókönyvéért 1983-ban a szerző-forgatókönyvírót Oscar-díjra jelölték. A darab egy szerelmi háromszög hétéves történetét meséli el, időben visszafelé. Pinter látszólag sematikus nyelvezetű írásából három, kibogozhatatlan és szétválaszthatatlan élet kusza ösvényei bontakoznak ki. Robert, a férj, Emma, a felesége és Jerry, a legjobb barát története mindennapi história, mindennapi emberekkel. Jerry és Emma egymásba habarodik Emma és Robert esküvője napján, és kapcsolatukat hét évig sikeresen titkolják a férj és a világ előtt. Vagy mégsem? Egy nap minden kiderül. Vagy mégsem? Miféle láthatatlan szálak tartják össze az emberi kapcsolatokat éveken, évtizedeken keresztül? Mit ér a barátság és mit a szerelem? Ezekre a kérdésekre keresi a választ az előadás, melynek bemutatója szeptember 26-án lesz a Komáromi Jókai Színházban. (sk-t)
Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?