Audrey Tautou a Gyönyörű mocsokságokban

Különleges thrillerben láthatjuk viszont legközelebb a francia mozi őzikeszemű üdvöskéjét, Audrey Tautout. A Gyönyörű mocsokságok (Dirty Pretty Things) című alkotásban Londonban élő török illegális bevándorlót alakít, aki önhibáján kívül sötét események középpontjába kerül.

Különleges thrillerben láthatjuk viszont legközelebb a francia mozi őzikeszemű üdvöskéjét, Audrey Tautout. A Gyönyörű mocsokságok (Dirty Pretty Things) című alkotásban Londonban élő török illegális bevándorlót alakít, aki önhibáján kívül sötét események középpontjába kerül. Érdekes módon a film rendezője, Stephen Frears először nem azért kezdett érdeklődni iránta, mert megtetszett a játéka más produkciókban, hanem azért, mert úgy hallotta, a francia színésznő török származású.

Fogalmam sincs, honnan eredt ez a tévedés – meséli a rendező. – De megörültem neki, mert arra gondoltam: a Gyönyörű mocsokságokban szinte minden színész valamilyen bevándorlót alakít, hát legyen köztük valaki, aki teljesen önmagát adhatja. Aztán persze kiderült, hogy Audreynak nincsenek török felmenői, és egy kukkot sem tud angolul, viszont kiválóan beszél németül. Kemény feladat volt: meg kellett tanulnia a törökös angol akcentust, miközben elfelejti a franciás és a németes kiejtést. Szerencsére Audrey kitűnően belejött, mivel zseniális színésznő. (UIP-Dunafilm)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?