Arany Málna a legrosszabb alkotóknak

Los Angeles. Sharon Stone söpörte be a legtöbb Arany Málna-díjat, de nem biztos, hogy boldog: ezt a kitüntetés, a legrosszabb teljesítményeknek adják az Oscar előestéjén, s idén immár 27. alkalommal osztották ki.

Los Angeles. Sharon Stone söpörte be a legtöbb Arany Málna-díjat, de nem biztos, hogy boldog: ezt a kitüntetés, a legrosszabb teljesítményeknek adják az Oscar előestéjén, s idén immár 27. alkalommal osztották ki.

A hasonló című, 1992-ben készült szex-thriller folytatásaként keletkezett Elemi ösztön 2 megbukott, és elnyerte a legrosszabb filmnek, a legrosszabb színésznőnek, a legrosszabb forgatókönyvnek és a legrosszabb folytatásnak járó díjat.

Három Arany Málnát vihetett haza a Wayans testvérek, Shawn és Marlon Little Man című komédiájának stábja: a legrosszabb újrafeldolgozásnak, a legrosszabb filmbeli párnak és megosztva a legroszszabb színésznek járót.

M Night Shyamalan, a Hölgy a vízben (Lady in the Water) című film rendezője, aki az alkotását ért bírálat miatt visszamondott a Walt Disneynek egy jól fizető megbízatást, a legrosszabb rendezőnek és – mivel maga is játszott a filmben – a legrosszabb mellékszereplőnek járó díjat vehette át. A legrosszabb mellékszereplő színésznőnek szánt díjat a Baywatch tévésorozat egykori szereplője, Carmen Electra nyerte el a Date Movie és a Scary Movie 4 című filmekben nyújtott teljesítményével, szoros versenyben Jenny McCarthy volt Playboy Playmate előtt. A Robin Williams főszereplésével készült RV című film kapta a Golden Raspberryt – avagy becenevén Razzyt – a legrosszabb családi mozi kategóriában.

Az Arany Málnát a John Vilson publicista által létrehozott alapítvány 757 tagjának szavazata alapján ítélik oda. Maga a díj egy golflabda méretű, aranyra festett málnát ábrázol, amely egy filmtekercsen foglal helyet. (MTI)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?