Amerikának sem jött be

Az 1981. november 26-án született Natasha Bedingfield 2004 szeptemberében kiadott, zeneileg behatárolhatatlan Unwritten című első nagylemeze tucatnyi női előadó hangzásvilágába adott betekintést… Összegyúrták az akkortájt menők stílusát, és megszületett Natasha eredetiségmentes zenéje.

Az 1981. november 26-án született Natasha Bedingfield 2004 szeptemberében kiadott, zeneileg behatárolhatatlan Unwritten című első nagylemeze tucatnyi női előadó hangzásvilágába adott betekintést… Összegyúrták az akkortájt menők stílusát, és megszületett Natasha eredetiségmentes zenéje. Az énekesnő – miután sikere Európában lecsengett – az Egyesült Államokat is meghódította. Albumának címadó dala a Billboard magazin kislemezlistáján az ötödik helyig jutott. Korongjából világviszonylatban 2,3 milliót értékesítettek, ebből több mint egymillió az Atlanti-óceán túloldalán fogyott el.

Natasha globális hangzású szerzeményekkel szerette volna megszilárdítani helyét az élmezőnyben, ezért második albumának oroszlánrészét Los Angelesben menő amerikai producerek, többek között Nate Danja Hills és Mike Elizondo felügyelete mellett készítette el. A kontinensünkön tavaly áprilisban megjelent, r&b- és hiphopelemekre épülő N.B. című lemez Európa-szerte várakozáson alul teljesített. Az USA-ban csak január 22-én adták ki Pocketful Of Sunshine címmel, szinte teljesen új változatban. Az európai verzió tizenhárom dalából mindössze ötöt hagytak meg, és nyolc új felvétellel egészítették ki. A Sean Kingstonnal előadott Love Like This című szerzemény maxi CD-n is megjelent, az USA kislemezlistáján a 11. hely volt a csúcspozíciója. Az album három hete az amerikai eladási rangsor bronzérmes helyén kezdett, azóta mélyrepülésben van, a héten már csak a 72. helyen szerepel. (péjé)

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?