Amerikai pite – Az esküvő

Van, aki már nagyon várta, és biztos akad olyan is, aki remekül megvan nélküle, de tagadhatatlan tény: immáron trilógiává kerekedett az elmúlt évek messze legsikeresebb tinivígjáték-sorozata. Hiába no, három a magyar igazság, meg a jenki pite.

Van, aki már nagyon várta, és biztos akad olyan is, aki remekül megvan nélküle, de tagadhatatlan tény: immáron trilógiává kerekedett az elmúlt évek messze legsikeresebb tinivígjáték-sorozata. Hiába no, három a magyar igazság, meg a jenki pite.

Ennek a harmadik résznek megvan az a tagadhatatlan előnye, hogy az amúgy szimpatikus brancsból az érdektelenebb figurák lemorzsolódtak. Nyugi, a legjobb fejek, azért itt vannak. A két legkomikusabb szereplő, a címadó pitével szoros és meghitt kapcsolatba kerülő Jim (Jason Biggs), valamint a fuvolázás művészetét a zenetáborban magas fokon elsajátító Michelle (Alyson Hannigan) a második rész végén annyira összejöttek, hogy itt, a harmadik elején úgy döntenek, összeházasodnak. Az ilyenkor szokásos parák, a menyasszonyi ruha megszerzése és Jim hiányos tánctudása eltörpül a fő probléma mellett, melynek neve: Stifler (Seann William Scott).

A valóban mulatságos és a csak annak szánt részek aránya szerencsére az előbbiek javára dől el, a félresikerült legénybúcsú például már magában klasszikus, de vigyázat: Stifler kutyakalandjánál az érzékenyebb lelkűek és gyomrúak inkább nézzenek alaposan a popcornzacskó mélyére. Vígjátékról lévén szó, nem illendő lelőni a poénokat, legyen elég annyi, hogy sok borotválásnak ciki a vége, cicikből sincs hiány, és végül megtudjuk, hogyan simítsuk el a generációs viszályokat, avagy kiderül, honnét a közismert hasonlat, miszerint „örül, mint a nagyi a gardróbban”. (est)

Amerikai pite – Az esküvő (American Pie – The Wedding), 2003 Színes, magyarul beszélő, amerikai vígjáték, 97 perc, Rendezte: Jesse Dylan. Fsz.: Jason Biggs, Alyson Hannigan, Seann William Scott, Thomas Ian Nicholas.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Korábbi cikkek a témában

Ezt olvasta már?