Ákos a VOLT-fesztiválon

Budapest |

<p>Ákos ismét a VOLT fellépője: ez alkalommal azonban nem a fesztivál területén, hanem a Soproni Sportcentrumban várja a fesztivál látogatóit “Ákos 40+1” című előadásával, a VOLT nyitónapján – tájékoztatta az Új Szó Onlinet Vető Viktória, a VOLT fesztivál sajtófőnöke.</p>

Július 1-én, szerdán a VOLT Fesztivál hivatalos nyitóeseményeként Ákos ad koncertet Sopronban! Mivel az “ÁKOS 40+1” című turné előadásai ülősek és csak zárt helyeken (színházakban, csarnokokban) valósíthatóak meg, a fellépésnek a VOLT korábbi helyszíne, azaz a Soproni Sportcentrum nagyterme ad otthont. Az exkluzív koncertre korlátozott példányban bocsátanak ki belépőt a szervezők.

Mind a szerdai napijegy, mind a VOLT négynapos bérlet esetében 2000 Ft-os pluszköltségért váltható olyan belépő, amely Ákos koncertjére is belépést biztosít. Így április elejétől 8990 Ft-ba kerül a napijegy, amely a teljes szerdai napra és Ákos koncertjére is érvényes, a bérlet esetében pedig ugyanez a változat 19900 Ft-ba kerül. (Olyan jegyet nem bocsátanak ki a szervezők, amely csak Ákos koncertjére érvényes, így a koncert csak a VOLT vendégei számára látogatható.)

A koncert este 6-kor kezdődik, így azt követően még számos további programon vehetnek részt a VOLTosok.
Jó hír az Ákos-rajongóknak, hogy július 3-án, pénteken, kora délután ismét a VOLT vendége lesz Ákos, ezúttal a Krúdy-felolvasóestjével, Szigethy Gábor irodalomtörténész társaságában.

Ákos ötödször lép fel a VOLT keretében.

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?