Ágnes Vanilla: Csak egy éjszaka volt

1997-ben jelent meg a Message nevű duó első és egyetlen albuma, a Végtelen. A duót Frenyó Ágnes és Dr. Szakács László alkotta. Mély nyomot nem hagyott a könnyűzenében, bár maga az album nagyon jó kritikát kapott.

1997-ben jelent meg a Message nevű duó első és egyetlen albuma, a Végtelen. A duót Frenyó Ágnes és Dr. Szakács László alkotta. Mély nyomot nem hagyott a könnyűzenében, bár maga az album nagyon jó kritikát kapott. Ágnes később a fejébe vette, hogy szólóban is megállja a helyét, 1999-ben Ágnes Vanilla néven lépett a nagyközönség elé. Az Örök nyár című albumáról négy dalt másoltak ki maxira, és maga a lemez is szépen fogyott. A szerzők között egykori társának a neve is felbukkant. Azután Ágnes kiadót váltott, elhagyta az EMI-t, a Deja vu című második szólólemeze már a Pierrot által alapított Private Moon Records gondozásában látott napvilágot 2001 végén. Dr. Szakács László már nem működött rajta közre, a dalokat ugyanis szinte teljes egészében az énekesnő írta. A lemezről, amely eladási szempontból túlszárnyalta az elődjét, eddig három dal: a Kinek mondjam el, a Valaki más (Ugyanaz a szív) és a Deja vu vált slágerré. Ágnes még mindig nem új albummal rukkolt elő, hanem így, közel két évvel második lemezének megjelenése után kiadta róla a negyedik dalt, a Csak egy éjszaka volt címűt, amelyhez videoklip is készült.

Ágnes Vanilla dala vasárnap a Pop-mixben, a Randevú újdonságokat bemutató és slágerlistákat figyelő összeállításában lesz hallható. (péjé)

Randevú – Pátria Rádió, augusztus 31. 10:05 – 14:00

Hozzászólások

Kérjük a kommentelőket, hogy tartózkodjanak az olyan kommentek megírásától, melyek mások személyiségi jogait sérthetik.

Kedves olvasó!

Valószínűleg reklámblokkolót használ a böngészőjében. Weboldalunkon a tartalmat ön ingyenesen olvassa, pénzt nem kérünk érte. Ám mivel minden munka pénzbe kerül, a weboldalon futó reklámok némi bevételt biztosítanak számunkra. Ezért arra kérjük, hogy ha tovább szeretné olvasni a híreket az oldalunkon, kapcsolja ki a reklámblokkolót.

Ennek módját az “ENGEDÉLYEZEM A REKLÁMOKAT” linkre kattintva olvashatja el.

Engedélyezem a reklámokat

Azzal, hogy nem blokkolja a reklámokat az oldalunkon, az újságírók munkáját támogatja! Köszönjük!

18+ kép

Figyelem! Felnőtt tartalom!

Kérjük, nyilatkozzon arról, hogy elmúlt-e már 18 éves.

Támogassa az ujszo.com-ot

A támogatásoknak köszönhetöen számos projektet tudtunk indítani az utóbbi években, cikkeink pedig továbbra is ingyenesen olvashatóak. Támogass minket, hogy továbbra is függetlenek maradhassunk!

Ezt olvasta már?